Phinance S.A.

Doradztwo finansowe

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 132/25

Były współpracownik (2) Jako były współpracownik firmy stanowczo odradzam wykupowanie polis na... Karamba Nie rozumiem (1) Skąd takie niezadowolenie, przecież nikt nie każe zawierać umów... Marek Nie polecam. Zdecydowanie odradzam. (1) Agent z Phinance polecił mi kilka polis (polisolakty) na których straciłem... mss
Patol (1) Never again. Przestrzegam. Odradzam. Uwaga. Nigdy wiecej doczynienia z tą... Dave kontakt trzyma poziom (1) polecam ich serdecznie bo ja sie niemal zaprzyjaznilam z panem Staszkiem (mam... Joanna Fajne czasy (1) trafiłem do Phinance do pracy niedługo po studiach i mam bardzo dobre... Random Idą do przodu (2) Witam to jest wlasnie fajne w phinance ze oni tam nie wciskaja nic na sile ,... Daniel super! (1) Wspaniała obsługa, profesjonalizm. Chociaż poczatkowe podejscie z mojej... Ania Typowi akwizytorzy (1) Firma która kiedyś nazywała się Efekt - dałem się namówić na kupno Skandii,... re Dla mnie rewelacja (1) Nie spotkałem się jeszcze z takim profesjonalnym podejściem. Nie dość że nie... DPO Stanowczo odradzam !!! (2) Nie dajcie się nabrać, to nie są żadni doradcy finansowi. Posłużę się... Andrzej W. pozytywne zaskoczenie (1) Witam Spotkalem sie z jednym z tych doradcow i na poczatku bylem mega... pawel Bardzo fajna, kompetentna firma! (2) Co tu dużo pisać - kompetentny, dobrze wykształcony doradca, firma proponuje... Hanna K A ja Polecam (1) A ja polecam ponieważ pracuje już długo z jednym z Panów z Biura w Gdyni i... Sławek Szczerze odradzam (1) Co to za firma doradcza, która za swoje usługi nie chce pieniędzy tylko... rpacewicz Fajna i miła obsługa (1) Doradca kompetentny z dużą wiedza podpowiadają i doradzają we wszystkim OC i... Klient - Artur. K.