Restauracja Piaskownica

Restauracje

Sopot, Powstańców Warszawy 88

Małgorzata - ocena (1) Absolutnie czarujące miejsce. Pod względem estetycznej, bajkowej wręcz... Małgorzata Sopocianka - ocena (2) Nie polecam...jako mieszkanka Sopotu i częsty gosc w tej "restauracji" dzis... Sopocianka Monika z przyjaciółmi - ocena (1) Schowana na wydmach, daleko od drogi, jakby tajemniczy ogród- Restauracja... Monika z przyjaciółmi
Karolina z rodziną - ocena (1) Najładniejsza restauracja w Sopocie. Piękny widok pyszne jedzenie i desery a... Karolina z rodziną Hania i Piotr - ocena (1) Cudowne, klimatyczne miejsce. Super obsługa. Bajeczne jedzonko. Przepysznie.... Hania i Piotr AnkaB - ocena (1) Od kilkunastu lat przychodziłam tu i zimą i latem. Pięknie, smacznie i... AnkaB Małgorzata.G. - ocena (1) To miejsce mnie zaczarowało.jedzenie fantastyczne.zupa rybna-lepszej nie... Małgorzata.G. Dorota Mosz - ocena (1) Byłam rok temu zachwycona miejscem. Rzeczywiście nadal jest pięknie a widoki... Dorota Mosz Tomek - ocena (1) bardzo ładne miejsce jako lokal smaczne nalewki jednak obsługa daje duuużo... Tomek Robert - ocena (1) Zaczarowane miejsce schowane za wydmą. Dania smaczne, duże porcje. Miły... Robert Familia z Bydgoszczy - ocena (1) Miejsce urządzone bajkowo i z pasją!Wielkie gratulacje dla... Familia z Bydgoszczy Anna - ocena (1) Nie ma w tej skali oceny , na która zasługuje To Miejsce i Obsługa Kochani z... Anna Ewa - ocena (1) Piękne miejsce. Dla mnie nr 1 W Sopocie. Wyważone ceny, pyszne jedzenie.... Ewa turysta - ocena (1) Byliśmy w weekend,kolejka do wejścia , obsługa nie ogarnia , w środku wolne... turysta Basia - ocena (1) Jak dla nas miejsce przereklamowane. Najpierw godzina czekania na stolik,... Basia Adam - ocena (1) Ceny jak z kosmosu, bałagan i koszmarny tłok N Adam Mattias - opinia (1) Fantastic food, atmosphere and view Mattias Piotr K - opinia (1) Niezwykłe miejsce nad samym morzem, urokliwe i przytulne, pyszne jedzenie i... Piotr K Agnieszka - opinia (1) Cudnie, smacznie i przemiło. Jedliśmy danie dnia sandacza z kurkami, bobem i... Agnieszka Basia - opinia (1) Pięknie i pysznie Basia