Restauracja Piaskownica

Restauracje

Sopot, Powstańców Warszawy 88

ości zamiast flądry (1) Restauracje "Piaskownica" odwiedziłam z meżem odwiedziłam w Dzień Dziecka i... kika nie polecam (1) Nie polecam tego lokalu.Ceny bardzo wysokie ,nieadekwatne do serwowanych... Andrev Zabrakło profesjonalizmu czy zwykła nieuczciwość? (1) Gotują dobrze ale oszukują. Na trzy zamówione dania na wynos w skład których... MACIEJ
Okropny smród smażonego oleju! (1) Miałam okazję jeść kolację - jedzenie takie sobie. Najgorszy jest jednak... Dora bez zarzutu (1) Bezpretensjonalna, z dobrym jedzeniem, wspaniałymi pierogami, miła obsługą,... tet, Masakra (1) Jestem tu na wakacjach, przyjechałam z Wrocławia i odwiedzilam 3 razy to... Martyna co raz gorzej !!!!!!!!! (1) Niestety ale jedzenie było fatalne, ryba częściowo surowa, frytki też. o... Marcin Bardzo fajne miejsce:) (1) Lubie tam przychodzić... Choć kiedyś był tam świetny kucharz,a teraz już nie... balas Ech. (3) No nie wiem. Znajoma z Warszawy powiedziała, że jak tylko już będziemy w... milyglos Jakośc spadła STRASZNIE!!!!!! (2) Przykro mi stwierdzic,ale od 2 miesięcy to jest po prostu fatalnie!!!!!!!... piotr POLECAM WSZYSTKIM ,NAJLEPSZY LOKAL W POLSCE (1) OBSŁUGA MIŁA KULTURALNA , W PORÓWNANIU DO INNYCH MIEJSC W SOPOCIE... pawel Bardzo urokliwe miejsce!!! (1) Wg mnie miejsce z super widokiem i bardzo miłą obsługą.Bardzo fajne miejsce... Mieszkaniec Sopotu ŚWIETNE JEDZONKO ZA NIEWIELKIE PIENIĄŻKI (1) JEDZIEMY Z ŻONKĄ TAM CZĘSTO NA OBIAD A MIESZKAMY W GDAŃSKU OPŁACA SIĘ... mirekplust@wp.pl Gaba - opinia (1) Wspaniała fląderka a o grilowanym łososiu z w sosie kurkowym nie wspomną... Gaba marcin i wiola - opinia (1) Świetna obsługa,pyszna świeża rybka,poezja smaku.Gorąco polecam marcin i wiola SUPER MIEJSCÓWKA :) (1) Byliśmy tam dzisiaj pierwszy raz (30/05/2010). Jest bo bardzo urokliwe... Krzysiek Lidia - opinia (1) Naprawdę super miejsce! Byłam parę razy i będę wracać za każdym pobytem w... Lidia super dorsz (1) Bylismy rano na dorszu rybka super widac ze swieza kucharz na5 rybka... jerzy Dopiero dzisiaj się zorientowałam , ę to była PIASKOWNICA :) :) :) (1) I straszliwie mnie to ubawiło, ujęło. REWELACYJNY pomysł po zyczeniach z... Księżniczka w szklanej górze lokalizacja, klimacik, żarcie takie sobie ale tragedii nie ma (1) No cóż, w środku ciekawa atmosfera, trochę nadęta dziewczyna przy kasie.... Mikolaj