Mariusz - ocena (1) Super pyszne pieczywo, szkoda,że tak szybko robię się puste półki. Mariusz Michał - ocena (1) CO tu wiele mówić najlepsze pieczywo Michał Radoslaw - ocena (1) Świetne tradycyjne pieczywo, jedyne takie w Trójmieście! Radoslaw
Alex - ocena (1) Super pieczywo Alex Krzysztof - ocena (1) Chleb z ziarnami i bułki nie mają sobie równych - pachną i smakują... Krzysztof Olaf - ocena (1) tradycyjne pieczywo bez polepszaczy Olaf krzysztof - opinia (1) Bułka jest bułką krzysztof maciej - opinia (1) Belllaaaaaaaaaaa maciej Reksio - opinia (1) Najlepsze i najbardziej naturalne składniki. Reksio Maja - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa, pyszne wypieki Maja Piotr - opinia (1) Chle, jak dawniej. Piotr Tatka - opinia (1) Nie do opisania. Smacznie, zdrowo i niedrogo. Sam fakt, że trzeba przyjść z... Tatka Renata - opinia (1) Nie ma nigdzie lepszego pieczywa i drożdżówek! Renata Queza - opinia (1) Co tu pisać, co tu pisać ... najlepsze pieczywo jest u Pana Rysia Queza Pipi - opinia (1) Pyszne bajgle, mniam. Pipi Karolina - opinia (1) uwiebiam za jakość i smak Karolina Jarek Sowiński - opinia (1) Jest super. Nie zapomniany smak pieczywa .Super właściciel i obsługa Jarek Sowiński Jerzy - opinia (1) Bardzo dobre pieczywo, Jerzy tomek - opinia (1) To moja ulubiona piekarnia, robię tylko u nich zakupy. pyszny chleb i bułki tomek Janusz - opinia (1) Najlepsze pieczywo jakie jadłem.Jestem klientem od lat. Ta piekarnia to... Janusz