Pipi - opinia (1) Pyszne bajgle, mniam. Pipi Karolina - opinia (1) uwiebiam za jakość i smak Karolina Jarek Sowiński - opinia (1) Jest super. Nie zapomniany smak pieczywa .Super właściciel i obsługa Jarek Sowiński
Jerzy - opinia (1) Bardzo dobre pieczywo, Jerzy tomek - opinia (1) To moja ulubiona piekarnia, robię tylko u nich zakupy. pyszny chleb i bułki tomek Janusz - opinia (1) Najlepsze pieczywo jakie jadłem.Jestem klientem od lat. Ta piekarnia to... Janusz tereska - opinia (1) zawsze jestem zadowolona z zakupów tereska DziedzicPruski - opinia (1) Nie znam w 3-mieście lepszej piekarni. Wszelakie wypieki jak za "starej... DziedzicPruski Z - opinia (1) Pyszne. Tradycyjne. Bez polepszaczy! Z Piotr i Małgorzata - opinia (1) Po prostu wspaniałe wrażenia, zarówno w piekarni, kupując pieczywo, jak i w... Piotr i Małgorzata marco - opinia (1) bułki jakich nigdzie nie znajdziecie - dal nich jak jest okazja warto... marco Wiesław - opinia (1) Wychowani na pieczywie z supermarketu mogą nie docenić jakości pieczywa... Wiesław Anna - opinia (1) Fantastyczne miejsce z bardzo miłą panią Wandzią,ktora zawsze ma ciepłe słowo... Anna Jędrzej - opinia (1) Nie ma lepszej ;) Smaczne pieczywo, bardzo miła obsługa :) Inne piekarnie... Jędrzej Bartłomiej - opinia (1) Kunszt i jakość. Cena i szacunek dla klienta. To określenia które kojarzę z... Bartłomiej M - opinia (1) Najlepsze w mieście robione z sercem i pasja brać i jeść smaki dzieciństwa M Ewelina - opinia (1) Po prostu najlepsze pieczywo w Gdańsku. Jakość warta swojej ceny, smaczne i... Ewelina Michał - opinia (1) Najsmaczniejszy chleb z najlepszych składników w najkorzystniejszej cenie. Michał Karol - opinia (1) Najlepsze pieczywo w Gdańsku, Pani obsługująca bardzo miła i pomocna. Karol Krzysztof Zygmunt - opinia (1) Najlepsze pieczywo jakie jadłem, a drożdżówki to pamiętam jeszcze z... Krzysztof Zygmunt