Włodek - opinia (1) Doskonałe pieczywo, smak jak sprzed lat, nie ma równych sobie, polecam! Ale... Włodek Agnieszka - opinia (1) Moje ukochane miejsce z pieczywem. I nigdy nie wiem, co jest lepsze czy... Agnieszka Janka - opinia (1) Jestem zachwycona. Chleb smakuje jak zadawnych lat. Janka
GB - opinia (1) Pysz! Petarda od Ryszarda! Jak ktoś chce pyszne pieczywko to musi kiedyś tam... GB Ja - opinia (1) Najlepsza piekarnia. Przepyszne wypieki. Ja Łukasz - opinia (1) Śmiało użyje przymiotnika: kultowa piekarnia w Gdańsku. Wspaniałe pieczywo a... Łukasz Natalia - opinia (1) Najlepsza piekarnia w okolicy! bajgle cudo! Natalia Monika Sun - opinia (1) Piekarnia pierwsza klasa. Chleb i bułki smakują jak z bajki. Monika Sun Grzesiek - opinia (1) Piekarnia położona w pobliżu jednego z najpiękniejszych miejsc w Gdańsku.... Grzesiek Piotr - opinia (1) Zapach prawdziwego pieczywa ,takiego jak pamiętam z dzieciństwa. Piotr Kamil - opinia (1) Bardzo mili i sympatyczni ludzie, Przepyszne wypieki, Kamil Eduard - opinia (1) Jesteśmy 2razy w roku w Gdańsku jak dotąd najlepsza piekarnia Eduard Iwona - opinia (1) Super pieczywko od pokoleń. Często zaglądamy po sąsiedzku. Iwona Adam Dmuchowski - opinia (1) Pyszny chleb. Tradycyjny piec i można powiedzieć ręczna robota. Jedyne to to... Adam Dmuchowski Maria - opinia (1) Trzecie pokolenie zajada sie w tych chlebach i buleczkach... Maria Krzysztof - opinia (1) Pieczywo jakiego nie znajdziecie gdzie indziej w Gdańsku. Przemiła obsługa.... Krzysztof Ewa - opinia (1) Korzystam z piekarni kiedy tylko mogę.Jeden mankament to że za szybko chleb... Ewa Beata Dobrowolska - opinia (1) To pieczywo to rozkosz dla podniebienia:) Beata Dobrowolska Grazyna - opinia (1) Kupuję w piekarni od wielu lat i nigdy nie przestanę. Najlepsza piekarnia.... Grazyna Wojciech - opinia (1) Zawszę zadowolony, polecam bardzo Wojciech