Nieprawda! (1) Dobre. Troche czekalismy...ale oczekiwanie...bylo ekscytujące! Jak wygrana w... Ja, on i ona! Fantastycznie (1) Jak dla mnie to BOMBA! Pierogi miesiąca z bobem cudowne, aromatyczne,... Marta mniam mniam (1) byłyśmy wczoraj z koleżanką w pierogarni, byłam pewna że to dobry wybór,... JJJJ
Zawiedziony (3) Pierwsze wrażenie pozytywne, miła i szybka obsługa, na tyle smakowite... Andrzej Smacznie! (1) Muszę przyznac że smacznie! Ale mam jedno "ale" - Chinkali - za małe i po co... sHe84 Ostatnia wizyta (1) Więcej już nie będziemy gośćmi w tej pierogarni, choć byliśmy nie raz. Ja... AML Komsikomsa (1) Pierogi bardzo smaczne niestety zmienili przepis na Chinkali i dodają... 40 Dobre pielmieni (2) Byłem dwukrotnie z drugą połówką. Oba razy udane, w środku jest przyjemnie,... kot dziwne, myślałam, że stawiają na jakość (1) Byłam w tym tygodniu na Elżbietańskiej i bardzo się rozczarowałam. Zupa... Wera przereklamowane (1) Jw. Nie wiem skąd taka popularność tego lokalu i kolejki do wolnego stolika.... Ewka Polecam - polecam - polecam (1) To było moje drugie podejście do pierogów z Mandu. Pierwszy raz miałam okazję... andzia Godne polecenia (1) Pierogi naprawdę rewelacyjne. Zamówiliśmy pierogi z pieca z farszem... Damian wszystko pięknie, ale nie wybierajcie farszu wege z kaszy gryczanej (1) Wystrój klimatyczny i nowoczesny, obsługa uśmiechnięta i miła, menu ciekawe,... Em Pysznie i przyjemnie (1) Oczywiście lokal został polecony. Uwielbiam pierogi, jestem ich wielką fanką.... Nina Super , jak najbardziej polecam !!!!! (1) Pyszne, smaczne pierogi z mięsem, bolognese też dobre ale troszeczke suchawe. Ola zawiedziona (1) Zamówione pierogi z pieca z 3 gatunkami sera oraz kurczakiem rozczarowaly... Ania Pawel - opinia (1) Na koszulce pani kelnerka ma napisane keep calm ... Fajnie lecz na pytanie o... Pawel zdecydowanie polecam to miejsce (1) sympatyczne miejsce, miła obsługa, a najlepsze są pierogi - mniam mniam ! nie... Majuchna uwielbiam! (1) Najlepsze pierożki w mieście! Obledne pielemieni i kurczak z serami! Oh tak!... onaona Pierogi z pieca powinny być bardziej wypiczone (1) 20 minut czekania na stolik(ale to nie wina obsługi bo po prostu było tyle... Ryszard Ochucki