Druga wizyta, emocje opadły (1) Po pierwszej wizycie byłam zachwycona ale tym razem jest się do czego... Ka dobre pierogi, fajne miejsce. polecam! (1) Miłe, niepretensjonalnie miejsce. Pierogi bardzo dobre (jedlismy ruskie, z... pieróg Przecudowne miejsce! (1) Do pierogarni wybraliśmy się z rodzinką w ostatnią niedzielę. Lokal był... Krysia
Świetnie! (1) Udałam się do pierogarni w dzien powszedni z przyjaciółką ok 17. Nie bylo... Marzena J. Smacznie i wcale nie tak drogo... (1) Zamówiłem dwie porcje na wynos...deklarowany czas oczekiwania, przez nota... pierogożerca Nie polecam (1) Do pierogarni Mandu wybrałam się dwa razy. Za pierwszym razem wzięłam pierogi... Gosia Wiolcia - opinia (2) Pyszne jedzonko, miła i profesjonalna obsługa polecam, napewno jeszcze... Wiolcia NIE POLECAM (1) Wybraliśmy się na kolację w piątek 25.05. Po wejściu do lokalu sami... Łukasz cóż za rozczarowanie (1) Dzięki pozytywnym opiniom pojawiłam się tam w niedzielne popołudnie (około... Gonia pysznie !!! (1) polecam, pierogi pyszne a te drożdżowe to mistrzostwo !!! na pewno będziemy... aga Jestem rozczarowana (1) Restauracje Mandu odwiedzilam z rodzina, poniewaz slyszalam wiele dobrych... avis fatalna jakosc obslugi (1) Byłam dzisiaj w lokalu i jestem zazenowana jakością obsługi. Siedzielismy... Milena marg - opinia (1) obsługa bardzo miła i pomocna, jedzenie pyszne i świeże (niestety chwilkę... marg Pysznie!W końcu pierogarnia z prawdziwego zdarzenia w Gdańsku! (1) Po dzisiejszej wizycie w Pierogarni Mandu byliśmy mile zaskoczeni.Pysze... M. Straszne rozczarowanie. (1) Z polecenia znajomych postanowiłam spróbować tych pierogów. Zdecydowałam się... Anna wizyta w pierogarni Mandu dn. 23.04.2014r. (1) Wizyta w pierogarni okazała się wielkim fiaskiem. Czas oczekiwania na dwie... Ula Pysznie ale mało (1) Wybraliśmy się na kolację, zamówiliśmy po porcji pierogów i.... domówiliśmy... Anna L.