K. - opinia (1) Dziś, wraz z partnerem, po raz drugi odwiedziłam pierogarnię Mandu.... K. Bez rewelacji (1) W niedzielę ludzi tłum, ogonek przed wejściem, czekanie na stolik trwało ok.... Malkontent Najlepsze pierogi (1) Jestem milosniczką pierogów , niestety chodząc po knajpach w trójmiejskie... Ola
Jedzenie do poprawy (1) Na + oceniam wystrój, właściciel ma klasę i bardzo dba o schludność swojej... Ela pyszna niespodzianka (1) Wczoraj zostałam zaproszona na obiad. Nie spodziewałam się aż tak pysznych... ipsa wszystko super (1) Przepyszne pierogi. Próbowałem różnych gotowanych i z pieca, te drugie... zm O mamo...!!! (1) Dzień dobry, wczoraj byłem w cudownej knajpie z pierogami w oliwie. Pierogi-... Łasuch średnio (1) Obsługa trochę zakręcona i nieogarnięta. Czekać na piwo dłużej (znacznie... qazwsx pierogi pycha (1) pierogi z dzika oraz z malinami i miętą wymiatają! muza przednia! Alicja Cudowności w przyjemnym wnętrzu (1) Byłam dzisiaj, w 6cio osobowym składzie -w tym 2 dzieci. Potrawy podane... Groszek Pierwszy i ostatni raz. (1) Po entuzjastycznej opinii znajomej postanowiłam odwiedzić pierogarnię. Okazja... gdynianka Bez szału (1) W Oliwie niewątpliwie brakuje lokali w których można zjeść coś smacznego, ale... smakosz NAJLEPSZE PIEROGI W GDAŃSKU (1) Szukaliśmy godnego następcy Manekina, który strasznie się ostatnio popsuł -... Monixon pysznie, (1) Dałam 6 piątek,ale nie mam czasu ,żeby każdą skrajną ocenę... samba OCENA (1) rzadko SPOTYKANE SMACZNE DANIA. Dania są podawane szybko .... m-ail Coś doskonałego!!!!!!!! (3) Weszłam tam z przyjaciółką dzisiaj i wybrałyśmy Pierogarnie Mandu ze względu... Magdalena najlepsze pierogi w Gdańsku (1) Byliśmy na rodzinnym obiedzie.wszyscy zachwyceni.jedzenie pyszne.obsługa... Majka Dobra pierogarnia (1) Pierogi dobre, zamowilismy ruskie. Minusem był fakt, iż w karcie nie ma... Ing super (1) Niewiele jest lokali w Gdańsku, w których do niczego nie mogę się przyczepić,... p polecam! wspaniałe pierogi! :) (1) Obsługa - ok, Pani troszkę zestresowana i niezbyt pewna siebie, ale wszystko... evel