Pijalnia Wódki i Piwa

Bary przekąskowe

Gdańsk, Długi Targ 35/38

sympatyczny barman (1) Bardzo miła i szybka obsługa janusz Zachowanie kelnera poniżej krytyki!!!!!!!!!!!! (1) Obsługa najgorsza z możliwych!!Nigdy, ale to nigdy nie spotkaliśmy się w... Kasia masakra (1) chamska obsluga klejace sie stoliki ceny wygladaja na niskie ale tak na... Grzegorz
Obsługa okropna (1) Obsługa okropna!!!! Ceny i reszta jak zawsze ale obsługa...coś okropnego Magda Obsługa (1) Bar położony w dobrej lokalizacji, przystępne ceny, jedynie pozostaje kwestia... Sandra Karaoke (1) Byłam tam na karaoke już kilka razy,mega porażka chłopak który to prowadzi... Monika ochrona (1) W Krakowie bardzo lubiłem chodzić do pijalni - moje ulubione miejsce. W... Dominik Generalnie wszystko spoko, z jednym ale.. (1) Wystrój super, uwielbiam taki klimat, ceny mega przystępne, nie było jakichś... M Obsługa (1) Pewna pani, która tam pracuje jest wyjątkowo nieuprzejma dla klientów.... Z Miejsce nie dla "Pańciów" (1) A ja tam bardzo sobie chwale :-) wpadam od czasu do czasu, na małe "co nieco"... L Tragedia (3) Zagladam do Pijalni od czasu do czasu od września i musze przyznac, ze na... Kucu Basmat - opinia (2) Ochrona okropna nie można zabawić wyganiają i uciszają co za shit :/ klimat... Basmat Zgniły tata l, brud, niemiła i nie kompetentna obsługa (1) Zamówiłem w pijani tatara, który okazał się zepsuty kiedy przyszedłem go... Adrian kasia - opinia (2) Omijajcie szerookim łukiem syf kiła i mogiła. Skoro wiedzą że mają spory ruch... kasia częsty klient (1) Zgadzam się co do tego, że stoliki i podłoga się kleja, ale to co pani... bywalczyni była klientka - opinia (1) przystępne ceny, studenckie (bodajże) poniedziałki i duży wybór shotów są... była klientka nie polecam (1) Odwiedziliśmy bar razem z chłopakiem we wrześniu 2014 i totalna klapa.... zniesmaczona nie polecam palacym (1) Ogolnie fajny i mily klimat.. niewypowiadam sie na temat jedzenia bo... michal anonimus - opinia (4) przekąski i napoje całkiem w porządku, ale podejscie do klienta... tragedia..... anonimus Obsługa- DNO!!! PANI "MENADŻER" DO WYMIANY!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Żenada-tyle w temacie tegoż baru...!!! X