Pijalnia Wódki i Piwa

Bary przekąskowe

Gdańsk, Długi Targ 35/38

spoko (2) Lokal w świetnym miejscu, naprawdę polecam przyjść nie tylko na piwko, albo... Anna zniesmaczony tajemniczy klient :) (1) Zacznę od zalet: Klimat z PRL. Wady: Cenowo jak w każdym innym pubie czy... Piotr Syf (1) Byłam raz i nigdy więcej nie pójdę. Wystrój jak bar mleczny rodem z PRL,... Aga
obluga do wymiany (1) obsluga arogancka, zbyt wyluzowana , nie kulturalna , barmanskich zdolnosci... endzi Nie polecam !! (1) Obsługa tragiczna!!!! Zwłaszcza koleś(tunel w uchu), który nazywa siebie... Sopot niron - opinia (1) Piwo niby 4 zł, a tylko 0,3 l! Za głośno, za jasno. Toaleta zawsze brudna,... niron Polecam (1) Super atmosfera, mile barmaneczki, a przede wszystkim niskie ceny i dużo... Michu Lokal jak za dawnych lat:)) (1) Obsługa świetna:)) Już mnie tam znają, a jestem dopiero w Gdańsku od 3... Kris oby tak dalej (1) Dawno już u Was nie byłem, bo nie miałem ochoty patrzeć na barmanów będących... Bumerang Obsługa w tej knajpie ma być naburmuszona, to taki styl :) (1) Ludzie czegoś chyba nie kumacie, obsługa ma być chamska i namurmuszona, oni... Borman czad (1) bylem tam pierwszy raz. bardzo spodobal mi sie klimat tego miejsca. dla mnie... On obsługa... (1) byłam pozytywnie nastawiona do tego miejsca, jednak skończyło się... xxx plus (1) cóż, nie mogę się zgodzić z opiniami dotyczącymi "naburmuszonej" obsługi,... Achna Ala - opinia (1) Chodzę tutaj, gdy w Cyku nie ma miejsca... W pijalni jest za jasno i za... Ala dno (1) wódka jak to wódka sledź jak śledź obsługa naburmuszona wydaje im sie ze to... kermit Piwo i vóda (1) Polecam, ceny naprawdę niezłe, wystrój klimatyczny Paweł Wódka (1) Kochani, wszystko fajnie, ale z wódką jest coś nie tak. Moim skromnym zdaniem... J. obsługa do wymiany! (1) lokal spoko, oby więcej takich natomiast obsługa to jakaś żenada! nadęta... matkon