Chelsea - ManUtd 19-01-2014 - gdzie obejrzeć w Gdańsku? (2) Gdzie w Gdyni można obejrzeć ten mecz? Jakaś knajpa, pub, piwiarnia, może... CFC fan Chętnie pokopie piłke (1) Tak jak w tytule ale na Hallera czy Suchanino to trochę daleko. Najlepiej coś... przemek Szkółka piłkarska Lechia ! (2) Witam ! Chciałbym zapisać syna w przyszlosci (moze za rok, dwa) do szkółki... maciej , igorek
Nabór uzupełniający do rocznika 2000/2001 Sopot Karlikowo (1) Trwa nabór uzupełniający drużyny PDP Karlikowo Sopot rocznika 2000 / 2001... Paweł Hubisz gra w piłeczke (1) hej , gramy w balonie na hallera,(sztuczna murawa 1,5 godz) niedziele o godz... grzesiekstg Może pogramy? (1) Na zaspie, przy ulicy Skarżyńskiego jest spore boisko trawiasto-piaszczyste,... Perejro chetnie dołacze do gry amatorskiej na terenie gdanska (3) dołacze do gry na kazdej nawieszchni na terenie gdanska ,tele 609899216 krzysiek Grabówek ktoś gra? (4) Witam jestem nowy na grabówku chętnie podkleję się do jakiejś ekipy grającej... Patryk Nabór chłopców rocznika 2004 2005 do SKS Polonia Gdańsk (1) Klub Sportowy SKS Polonia Gdańsk zaprasza wszystkich chłopców urodzonych w... poloniagdansk2005.pl Futsal- chętnie dołączę do jakiejś drużyny ligowej bądź do rekreacyjnej (1) Witam, grałem już we wielu ligach w północnej Polsce, nie dawno wprowadziłem... Piotr Trening w balonie (4) 22 Grudnia Trening w Balonie, przy ulicy Hallera, przy szkole ZSBO .... tomasz Olimpia Osowa zaprasza wszystkich ktorzy chcieliby sprobowac swoich sil... (3) O godz. 21.30 we wtorek 07.01.2014 na boisku ze sztuczna nawierzchnią pod... rudzik999 poszukiwany Piłkarski Diament (2) Hej, Widzieliście ciekawy projekt dla wszystkich marzących o karierze... bartk Futsal/piłka halowa dziewczyn (2) Są może w Gdańsku amatorskie drużyny futsalu/piłki halowej dziewcząt? Dawno... asia strój z nadrukiem dla małego piłkarza - gdzie kupię w Gdańsku? (3) Może ktoś będzie w stanie mi pomóc,gdzie na terenie gdańska można kupić strój... gonia Czy w Pruszczu Gd.są zajęcia w piłkę halową ? (5) chciałabym zapisać mojego 4latka,teraz na halówkę potem normalnie na... czekolada-chili Klub Sportowy SKS Polonia Gdańsk zaprasza na naborowy Halowy Turniej Piłki Nożnej (1) Klub Sportowy SKS Polonia Gdańsk zaprasza wszystkich chłopców urodzonych w... poloniagdansk2005.pl Balon-sztuczna murawa-Hallera-Niedziela 18.30 (1) Witam szukam osób chętnych do pogrania w piłkę w Balonie na Hallera, z... grzesiek Protest? (1) Za który kibice będą płacić właścicielowi bo przeciez kupią bilety, parking,... KibicLechii LECHIA GDANSK RUSZA PROTEST KIBICOW ! ! ! (6) DRODZY- KIBICE BIALO-ZIELONYCH ! W zwiazku z systematycznie... thomas-uk