Skauting piłkarski (2) Ktoś z was myślał żeby zostać takim skautem ? user_138624271055 Brawo Kibice! (10) Mecz Lechia vs Legia 08/12/13 - sektorówka Lechii:... sa∂yl Czy naszym kopaczom uda się przegrać (2) Zastanawia mnie to, bo niemiecka kadra składa się delikatnie mówiąc z... szachista
Szukam klubu piłkarskiego - Rocznik 99' (1) Witam, od roku mieszkam w Gdyni, nie znam jeszcze tutejszych klubów... Kamil Wisła Kraków - Lechia Gdańsk, 24 września 2013 - gdzie obejrzeć? (2) Prośba do kibiców Lechii w Tczewie - gdzie można obejrzeć dzisiaj mecz w... Kibic86 szukam osób chętnych na wyjście na mecz (1) Witam! szukam osób które podobnie jak ja wiernie kibicują Lechii Gdańsk :)... monisia90 Piłka Gdańsk tworzenie ekipy (2) szukam ludzi chętnych do gry na terenie gdańska, by stworzyć konkretną ekipę.... gasiek23 Szukamy ludzi na orlik. (2) Poszukujemy kilku osób na orlik. Chętni mogą dzwonić pod nr 604 239 651.... Piotr Szukamy zawodnika do ligi PL3. (9) Szukamy dobrego gracza do ligi PL3. Mamy orlik, gramy tez sparingi. Jezeli... Piotr Piłka nożna (amatorsko) (6) Czy w Baninie są chętni do weekendowego grania w Piłkę nożną??? Chętni niech... kongo73 szuka ktoś grajka?:) (3) Witam, Szuka ktoś może kogoś do grania w piłkę? Mam 21 lat i nie gram na... Piotrek Piła - Gdynia (1) Szukam ekipy do piły, od niedawna mieszkam w Gdyni i nie jestem zorientowany... Wojtek Looking for people to play football (1) Hello! I arrived to Gdansk few months ago, I love football, and I would like... tirupiru szukam drużyn piłkarskich (1) Witam, Szukam drużyn, które mają niedobór graczy:) Mieszkam w Gdańsku od... piotr_stec20 Piłka nożna - Żabianka, Oliwa, Przymorze, Zaspa - gdzie pograc? (20) Witam Panowie. Jak w tytule. Chciałbym się "podczepić' do jakiejs ekipy... Blazej turnieje piłki halowej - gdzie? (1) Witam, Orientuje się ktoś czy i ewentualnie kiedy rozgrywane są jakieś... Damian Piłka nożna (1) Chętnie pogram wieczorami w piłkę w celu poprawy kondycji, mam 42 lata ART Piłka za Zaspie (1) Witajcie, w każdą ndz. o godz. 10 na orliku "Roztaje" (... Krystian Dołączę do gry, najchętniej orlik (1) Witam, jeżeli któraś z ekip poszukuje "kopacza";), to chętnie dołączę (orlik,... bsgda87 gdzie mozna grac ?! (9) Witam Jestem od niedawna w Gda i chciałbym pograc w piłke w jakims klubie... goplanin