Poszukuję osób do amatorskiej drużyny (1) Witam, Poszukuję osób do drużyny amatorskiej które będą chciały się spotykać... Łukasz Dołącze do drużyny na hali/orlku/gdziekolwiek (1) Tak jak w temacie, poszukuje drużyny do grania w piłke, mam 19 lat, od małego... Paweł dołączę do gry na orliku lub hali (1) witam, szukam drużyny piłki nożnej na terenie Gdańska, wiele lat ligi... pratek
Dołączę do ligi na orliku lub na hali. Śródmieście (1) Witam,mam 20 lat i mogę grać na każdej pozycji. Najlepiej czuje się w pomocy... Cubinho Szukam 2 bramkarzy!! Gdańsk (3) jak w temacie , chętnych proszę o zostawianie maila , odezwę się. Batman Dołącze do gry na orliku (3) Witam, Jeśli ktoś poszukuje gracza to chętnie dołączę Piotrek Szukamy napastnika (2) Szukamy bramkostrzelnego napastnika do II ligi PL3. Można się sprawdzić w... Piotr Piłka na hali Sopot (1) Witam, Od 02.10.2014 rozpoczynamy sezon na piłkę halową. Tworzymy ekipę... Damian Amatorskie granie (1) Cześć wszystkich! Chciałbym się zapytać, gdzie mogę zagrać amatorsko w piłkę... Adrian Klasowy bramkarz dołączy do drużyny z ligi amatorskiej (1) Witam. Jestem bramkarzem z ponad 8 letnim doświadczeniem gry w bramce w... ja SZKÓŁKA PIŁKARSKA dla 8-latka (9) Drogie mamy :), szukam godnej polecenia szkółki piłkarskiej. Interesują... Ola Gra w Piłke nożną (14) Witam, Szukam ludzi do gry w piłke nożną na orliku w okolicach Chełmu ,... Łukasz dołącze do ekipy grającej w piłkę nożną/ siedlce/wrzeszcz (2) siema, szukam ekipy żeby dołączyć, reprezentuje poziom amatorski ale walcze... pablo Tworzenie drużyny? (2) Witam, Osób chętnych do wieczornego pokopania trochę jest. Można by stworzyć... aa Piłka nożna dla dzieci? (2) Czy ktoś orientuje się czy w Pruszczu są zajęcia dla dzieci (5 lat) piłki... Carolajna Gabriel Batistuta (1) Ten sportowiec podobno bardzo cierpiał, czy cierpi nadal? Jego problem to... Piotr Śliwa Szukamy drużyny do gry (2) Witam, Wraz z kumplem szukamy drużyny/ludzi z którymi można pograć w piłkę.... Piotrek zagram w koszykówkę/piłkę nożna Gdynia (1) witam z chęcią zagram w koszykówkę ewentualnie piłkę nożną na terenie... Paweł Gdynia - gdzie można pograć? (1) Witam, Może ktoś z Was gra w piłkę w Gdyni wieczorami? Jestem chętny, prośba... Paweł Szukam ekipy - okolice Chwaszczyna (2) Witam, czy ktoś z forumowiczów wie może, czy w okolicach Chwaszczyna i dalej... Smithsky