Przyłączę się do gry amatorskiej (1) Witam, Chętnie dołączyłbym i pograłbym w piłeczkę gdzieś na terenie Gdyni w... Szymon Chętnie dołączę do gry w piłkę nożną w Gdańsku. (6) Czy ktoś regularnie gra w piłkę nożną i potrzebuje 1 osobę do gry? Kontakt... Piotrek Piłka nożna - chętnych szukamy (7) Witam. Od lipca do sierpnia zaczynamy grę w piłkę nożną na boisku przy szkole... wlprzemek
Piłka nożna Żabianka (1) Witam, poszukuję dwóch osób do grania dzisiaj w piłkę, tj. 21.07.2014 o... Bartek Druzyna Amatorska w Pilke Nozna (1) Szukamy wzmocnien do druzyny Amatorskiej, gramy w Lidze Salezjanskiej ,... Grzegorz Mecz Lechia-Panathinaikos - gdzie obejrzeć? (1) Witam. Macie moze link do transmisji na zywo tego meczu? LechiaOslo Piłka Nożna (2) Mam 20 lat i naszła mnie ochotą na powrócenie do tego sportu po dłuższej... Papa Szukam chętnych do regularnego pogrania w piłkę nożną. (5) Witam, jeśli macie ochotę rekreacyjnie pograć w piłkę nożną lub macie już... mcgeoch Zapraszamy na testy (1) Vamos Gdańsk zaprasza na testy zawodników chcących trenować w drużynie... Vamos zaczynam wierzyć... (9) Patrzę na Chile, WKS, Meksyk, Kolumbię i na Kostarykę... Patrzę i zaczynam... NitkaeN Piłka nożna 2004 i młodsi, start 11 czerwiec 16.00 godz. (4) Akademia Piłkarska Salos im. M.Urbana - roczniki 2005,2006,2007,2008 ZAJĘCIA... Grzesiek GRA w nogę (3) Chętnie wieczorami pokopie piłeczkę w celu poprawienia kondycji art ekipa do grania (1) Witam, szukamy osob do grania. Jestesmy w wieku ok. 25 lat z wyjatkami. Od... Damian piłka nozna (3) Czesc... chciałbym sie dowiedziec macie chlopaki jakas swoja druzyne w pilke... Krzysiek piłka nożna - typowa amatorka (1) Szukamy chętnych osób, które chciałyby amatorsko pograć w piłkę nożną na... Karol3554 Gdynia... pograłbym sobie. (17) pograłbym sobie wieczorami w pilke nozna. 21 lat. przez 10 lat grałem. wiem... Michał Legia Warszawa to najlepszy klub (4) kto nie wierzy to ... mu w dziub! Spejson (L) piłka dla dzieci. (1) Bezpłatna Akademia Piłkarska dla Dzieci w Gdansku! Salos wychodzi na przeciw... Grzesiek Finał Ligi Mistrzów 2014 (2) Jutro finał Ligi Mistrzów, czyli największe wydarzenie w tegorocznej piłce... Pita33 LOKALNY ZESPÓŁ KKS KOLECZKOWO ZAPRASZA ARCYCIEKAWE SPOTKANIE 15 KOLEJKI B KLASY! (1) HIT SEZONU, HIT KOLEJKI, MECZ KTÓRY MOŻE ROZTRZYGNĄĆ LOSY AWANSU DO A KLASY!... KKS KOLECZKOWO