Granie na Zaspie (1) Witam! Poszukuję stałej ekipy do amatorskiej gry w piłkę na Zaspie (na... Mateusz Szymański Szukam chętnych do gry w piłkę nozna (6) Jeśli masz ochotę pokonać w pile w weekend to zapraszam. 609787477 pilkarz Piłka nożna - szukam chętnych plażówka (1) Cześć, szukam chętnych do gry w piłkę plażową we wtorki godz. 18. Boisko... juvefan
Piłka nożna Przymorze (4) Czy grywa ktoś w piłkę na boisku przy XXI LO - OSS (kołobrzeska 77)? Jeżeli... Karol Poszukiwany bramkarz i kilka osób do gry w polu (23) tak jak w temacie , tworzymy drużynę do ligi amatorskiej , liga jest... Batman Lechia Gdańsk Rugby - terminarz meczów (1) próbuję poszukać terminów meczów Lechii w piłce jak i w Rugby w kwietniu i... Leszek Piłka nożna [Orlik, Tuchomska] (3) Są chętni na grę w piłkę na boisku przy szkole? Po południu bądź w weekend.... Luke Nabór chłopców do SKS Polonii Gdańsk (1) SKS Polonia Gdańsk prowadzi stały nabór do wszystkich roczników od 2000-2009.... poloniagdansk2005.pl Nabór do Polonii Gdańsk (1) SKS Polonia Gdańsk prowadzi nabór do wszystkich roczników. Zajęcia w tym... poloniagdansk2005.pl Ultras Polonia! (1) Istnieje możliwość założenia grupy kibicowskiej której celem będzie dobra... KRXKhajiit Poszukuje druzyny pilkarskiej -mam za soba gre w IV lidze oraz kilka sezonow w okregowce oraz A klasie (1) Witam ! Tak jak w temacie . Pozycja - podwieszony napastnik/napastnik... Rafał Pogram w piłkę / dołączę do drużyny (1) Witam, chętnie pogram w piłkę na orliku, hali, dużym boisku lub dołączę do... Michał Dołącze do dryżyny (1) Witam dołacze do druzyny grajacej w lidze amatorskiej, rozgrywkach pomorskich... user_137694269564 Sokół Skromnica szuka zawodników (1) Ludowy Klub Sportowy Sokół Skromnica Rok założenia: 1975 Barwy:... Sokół Skromnica Dołącze do drużyny (1) Szukam solidnej ekipy na stadion/orlik. Jeśli potrzebujecie kogoś na... Wojtek Szukam Bramkarza (1) Poszukuje bramkarza na turniej w Przodkowie 20-21.12.2014 Proszę o chętnych o... szympex Dołącze do dryżyny Liga/Orlik/Hala (2) Witam, szukam drużyny do gry. Mogę grać na wszystkich pozycjach z pola.... GrzesiekG PIŁKA NOŻNA (2) Chętnie pogram wieczorami w piłkę,mam 42 lata art Piłka na zimę (1) Witam. Zapraszam chętnych do gry w balonie na trawie przez okres jesienno-... superbiedronka zajcia pikarskie dla 3-4latka w Gdasku (2) Czy mgby mi kto poleci zajcia pikarskie dla 3-4latka odbywajce si w Gdasku... jolcial