Zawodników do ligi halowej szukam (2) Szukam zawodników do ligi halowej (dawna salezjanska). Pierwszy mecz już w te... Piotr Boiska w Sopocie, jak najbliżej monciaka - gdzie? (1) Od niedawna mieszkam w Sopocie i szukam boisk na których mógłbym poćwiczyć.... Arion Piłka nożna/halowa (4) Witam serdecznie. Przeprowadziłem się niedawno z innego miasta. Często... Mango
Piłka nożna (2) Chętnie pogram wieczorami w piłkę.Mam 43 lata. artur1972_1972@vp.pl art Amatorska liga w trójmieście. (2) Szukam chętnych aktywnych ludzi do druzyny pilki noznej.... stary lis Szukam bramkarza, ew. zawodnika z pola na ligę halową Salosu (2) Witam, Szukam przede wszystkim bramkarza na ligę halową salosu, która będzie... Piotr Dołączę do zespołu na orlika lub halę. (2) poziom średni. Gdańsk. orlikhala Szukam drużyny (1) Cześć! Chciałbym dołączyć do amatorskiej drużyny B,A klasy bądź ligi... Młody_zdolny Piłka. (1) Chcesz regularnie grać w piłkę w komfortowych warunkach przez całą... superbiedronka Piłka w Sopocie - dzisiaj 17:30 (1) Czy jest ktoś chętny zagrać na boisku przy hali 100-lecia Sopotu dzisiaj o... Mateusz Chętnie pogram w drużynie (1) Witam. Mam 21 lat obecnie kondycja słabą i potrzebuje ogrania. Chętnie pogram... Patryczek Piłka nożna, wtorki 20:30 (15) Mamy paczkę chłopaków 30-40 latków z Banina do grania w piłkę nożną.... Dario Piłka nożna :) (1) Witam serdecznie. Poszukujemy osób, bądź i drużyny grające amatorsko do... snyc Halówka w piątki, Babie doły. (1) Witam serdecznie. Poszukujemy nowych osób do pogrania sobie w halówkę na... Snyc Bojano (i okolice) - piłka nożna (4) Witam, Jak w tytule, szukam ekipy do gry w piłkę, której tak naprawdę nie... Smithsky Drużyna (1) Witam dołacze do druzyny grajacej w lidze amatorskiej, rozgrywkach pomorskich... tominio20 Piłka nożna (3) Chętnie pogram wieczorami,mam 43 lata art Jaki wynik typujecie dziś? (13) Ja bardzo optymistycznie 10 wpadnie :) ** Amatorska liga w trójmieście. (3) Szukam ogarniętych osób do gry w amatorskiej lidze piłkarskiej. meil:... starylis Piłka Przymorze (1) Szukam kilku zawodników do luźnej gierki na poziomie amatorskim w najbliższy... Floki