Mecze ekstraklasy - gdzie obejrzę w pubie? (1) Witam , szukam porady, a mianowicie chciałbym obejzeć w jakimś pubie w... michaaaał Piłka, Sopot, środy 19.30-21.00. (2) poszukujemy chętnych do gry w Sopocie przy stadionie lekkoatletycznym, środy,... rafaello2010 Piłka Jasień/Karczemki (1) Witam. Chętnie dołączę do ekipy grającej w piłę w podanych w tytule... jasien
Fantasy premier league - dołącz do naszej ligi!! (1) Witam i zapraszam chętnych do gry .... kody do ligi radosna league... Puklarz Szukam osoby, która nauczy 8-latka grać w koszykówkę, piłkę nożną (4) Szukam osoby, która nauczyłaby mojego 8-letniego syna gry w koszykówkę i... Beata Poszukuję ludzi do gry. (1) Witam mam założoną drużynę do amatorskiej ligi. Udało nam się już rozegrać... milo Turnieje (3) Witam czy są jakies turnieje piłki nożnej w poblizu trójmiasta? opx Chętnie dołączę do amatorskiej drużyny piłkarskiej grającej na orlikach. Gdynia lub Sopot (1) Dołączę z chęcią składu grającego bez spinki na wyniki, na luzie i nie jest... proff Piłka nożna na Morenie (3) Witam, chętnie dołączę do drużyny grającę w nogę na Morenie lub okolicach,... Marcin Na czyj mecz warto pójść? (3) Witajcie ,poradzcie mi prosze na czyje mecze warto chodzic? interesuja mnie... ciekawski Piłka nożna. Trójmiasto. (3) Szukam chętnych osób do amatorskiej ligi w trójmieście. Szukam ludzi... Mateusz Amatorski turniej piłkarski 4 lipca (9) W najbliższą sobotę 4 lipca (oraz każdą kolejną do końca wakacji) przy szkole... Jacek Turniej szóstek piłkarskich w Baninie (2) W najbliższą sobotę 4 lipca (oraz każdą kolejną do końca wakacji) przy szkole... Jack Piłka (2) Chętnie wieczorami pogram w piłkę,mam 43 lata. art Nowa Drużyna. (1) Szukam osób chętnych do gry na playarena.pl Drużyny docelowo składają się z... milanogdansk Piłka nożna (4) Witam, dołacze do ekipy grającej bardziej lub mniej regularnie w piłkę... Kobi Piłka nożna (5) Witam, dołącze do ekipy, która regularnie gra w piłkę. Jeśli brakuje Wam... łukasz Wieczorna gierka - Gdańsk (1) Witam Z chęcią dołączę się do jakiś osób by pograć w piłkę amatorsko,... Patryk Witam, czy w okolicy znajduje się szkółka piłkarska lub klub sportowy? (1) oraz czy, oprócz szkoły, jest jakieś boisko do piłki nożnej? Piotrek Liga Mistrzów w kinie - pytanie. (3) Ktoś był może w multikinie na meczu Ligi Mistrzów? Bo wybieram się dziś i tak... gromek