Super serwis tylko do nich (1) Po przenosinach nadal trzymają poziom . Ostatnio wymieniali mi uszczelkę pod... janisz Clio 3 (1) Jestem ich klientem od kilku lat , mam dwa auta Lagune i Clio zony . Nigdy... Jacek polecam przegląd i rozrząd w audi (2) W tym serwisie byłem na wymianie rozrządu i przeglądzie . Bardzo miła obsługa... Pan Audi
Nie polecam, a wręcz przestrzegam.. (2) Warsztat mogę polecić jedynie osobom, które mają nadwyżkę pieniędzy, którą... Prawie oszukany.. Polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa,a szczególnie Pan M, który doskonale... Pola Polecam ten PROFESJONALNY serwis (1) Serwis godny polecenia! Nie jest najtańszy ale mam pewność, że naprawy jakie... Michał T. Polecam wszystkim (1) Jestem już stałym klientem który serwisuje samochody firmowe w firmie PITSTOP... Stanisław M. Fikcyjna kontrola pojazdu przy wymianie opon - niesprawny układ hamowania (4) Serwis nie gawarantuje usług zawartych w pakiecie wymiany opon. Przy wymianie... Dariusz i Dominika rumianin - opinia (1) Bardzo dobry i niedrogi serwis. Przyjeżdżam tu regularnie od czasu do czasu... rumianin Pełen profesjonalizm (1) Jako kierowca z kilkunastoletnim doświadczeniem i właściciel kilku samochodów... Pan Mercedes Polecam (1) Na Panów z Pitstop mogę zawsze liczyć i polecam innym poszukującym porządnego... Paulina SZCZERZE POLECAM (1) OD 2012 SERWISUJE W PITSTOP SWÓJ I ŻONY SAMOCHÓD. ZA KAŻDYM RAZEM JESTEM... MEGANE I CLIO Ł.S. PITSTOP RENAULT - OPINIE I PRZESTRZEGAM !!!!! (2) Jak jajko wielkanocne - z zewnątrz ładnie, ale w środku ZBUK. Osoba... KLIENT NIE POLECAM! (11) Nie mają ludzi którzy się specjalizują w renówkach. Vectra C Gorąco polecam! (2) Profesjonalizm, właściwe podejście do klienta. Naprawiałem lagunę. Polecam... Maciej Tak trzymać! (2) Polecam wszystkim tym, którzy szukają specjalistów w profesjonalnej obsłudze... Mirosław Zapytanie. (13) Dlaczego dla hasła "zdunek" wyświetla się Pitstop Polska ???? Dlaczego jako... T.Z. KOMPLETNY BRAK PROFESJONALIZMU (6) W dn.28.07 po odstawieniu auta zostałem poinformowany telefonicznie o kilku... Łukasz Artur z Lęborka (3) Witam. Jest prawdą, iż wiele "warsztatów samochodowych" nosi tylko taką... Artur z Lęborka Świetny serwis (2) Serwisuje w Pitstop-renault dwa swoje samochody, różne marki, zawsze jestem... WW