Pizzeria Italiana Mamma Mia

Pizzerie

Gdańsk, Łódzka 40

Krystian - ocena (1) Pyszna, z włoskich produktów. Krystian Misiek - ocena (1) Super piza bardzo dobra Misiek Anna S - ocena (1) Polecam, powracam za każdym razem jak mogę, ciasto jak i reszta dosłownie... Anna S
Radek - ocena (1) Pyszna pizza Polecam Radek Dawid - ocena (1) Niesamowite miejsce. Pizza nie jest typowo włoska, jest to raczej jej polska... Dawid Sylwia - ocena (1) Pizza świetna super smakuje Sylwia Sylwia - ocena (1) Fantastyczne ciasto z dobrymi dodatkami. Mili i serdeczni właściciele. Sylwia Ewa - ocena (1) Włoska pizza po polsku niestety - za dużo składników pizza mokra i tłusta.... Ewa Anna - ocena (1) Najlepsza! Pyszne ciasto, mnóstwo składników dobrej jakości:) Do tego robiona... Anna Mateusz - ocena (1) Najlepsza pizza jaka jadłem od dawna ! Mateusz Bozena - ocena (1) Pizza pierwsza klasa. Składniki swiezutkie. Ciasto pyszne. Miła obsługa.... Bozena Zibi - opinia (1) Najlepsza pizza jaką jadłem . Włoski szef kuchni robi rewelacyjną pizzę. Zibi Darci - opinia (1) Bardzo dobra pizza, świeże składniki, ciasto ciebie ale smaczne, sos wyborny,... Darci maciej - opinia (1) Pizza mega super Obsługa rewelacja. Polecam maciej danuta - opinia (1) bardzo dobra.dobre skladniki .szef wloch ich nie zaluje Polecam! danuta Marcin - opinia (1) Najlepsza pizza jaką jadłem, która jest wykonana z dużą ilością świeżych... Marcin Tas - opinia (1) Najlepsza pizza jaką jadłem, zamawiam regularnie i nigdy się nie zawiodłem.... Tas Agata - opinia (1) Świetna pizza, dobrej jakości produkty, a pasta z pistacji - pycha! Agata Marek Krzysztof - opinia (1) Prawdziwa włoska Pizza u prawdziwego Włocha. Na dodatek jest to firma... Marek Krzysztof On - opinia (1) Wszystko na top poziomie. Jak zawsze u rodziny. On