Pizzeria Italiana Mamma Mia

Pizzerie

Gdańsk, Łódzka 40

Matrav - opinia (1) Nie ma lepszej pizzy w Gdańsku. Polecam Matrav DP - opinia (1) najlepsza pizza szczególnie z krewetkami - polecam każdemu DP Gigi - opinia (1) Zawsze pyszna pizza, robiona przez rodowitego Włocha. Wspaniała! Gigi
Pan Misiu - opinia (1) Mimo że mam ich pod nosem, to dowiedziałem się o niej od znajomego z innego... Pan Misiu Sławek - opinia (1) Prawdziwa włoska pizza. Pyszne ciasto i dużo składników. Gorąca i pachnącą.... Sławek Kazimierz Lewandowski - opinia (1) Pizza smaczna jestem klientem od dawna Kazimierz Lewandowski Łukasz - opinia (1) Bardzo mila obsluga, towar pierwsza klasa, ogolnie bardzo polecam Łukasz Mieszkaniec - opinia (1) Zamawiam z odbiorem osobistym, zawsze szybko i smacznie. Polecam Mieszkaniec Ewelina - opinia (1) Najlepsza pizza!!! Obsługa super. Minimalny czas oczekiwania. Ewelina Ed - opinia (1) Bardzo pyszna pizza, świetne składniki. Taka jak we Włoszech :) Ed Ania i Grazina - opinia (1) Najlepsza pizza w trójmieście Ania i Grazina Hanna - opinia (1) Bardzo smaczne i dobrze przyprawione Hanna Maria - opinia (1) Prawdziwa włoska pizza, jak w Neapolu. Składniki dobrej jakości i w dużej... Maria Misiowa - opinia (1) Najwspanialsza pizerria :) świetny klimat, bardzo miła obsługa, przystępne... Misiowa Karolina - opinia (1) Pizze jadlam nie raz ale ostatnie dwie co zamawialam niestety byly... Karolina Jola - opinia (1) Najlepsza pizza, jaką jadłam w Polsce. Przepyszna, na bogato. Dziękuję Jola Dżoana - opinia (1) Miło, smaczna pizza choć czasami przy największym rozmiarze nieco zbyt... Dżoana elgi - opinia (1) Super pizza. Bardzo miła obsługa. elgi Big B - opinia (1) Przepyszna pizza, Niebo w gębie Big B Grzegorz - opinia (1) Najlepsza pizza w trójmiescie. Naprawde przepyszna. Wszystko swiezutkie... Grzegorz