Pizzeria Italiana Mamma Mia

Pizzerie

Gdańsk, Łódzka 40

Piotr.p - ocena (1) Na wynos tragedia, bardzo niesmaczne Piotr.p Piotr - ocena (1) Przepyszna i mega fajny własciciel!! Piotr Magda - ocena (1) Absolutnie fantastyczna! Swieże, najlepszej jakości produkty włoskie. Super... Magda
Damian - ocena (1) Najlepsza pizza jaką jadłem. Wysokiej jakości składniki i przede wszystkim... Damian Mariusz - ocena (1) Firma świadczy usługi na najwyższym poziomie, a ich zespół jest niezwykle... Mariusz Zu - ocena (1) Pizza jak zawsze przepyszna, cała rodzina prowadząca restaurację jest... Zu Maciej - ocena (1) Super pizza. Rosario też super;) Maciej Stały klient - ocena (1) Rewelacyjna pizza. Polecam! Stały klient Mariusz - ocena (1) Super pizza i obsługa Mariusz Karolina - ocena (1) Najlepsza pizza! Jestem stałą klientką :) Karolina Marek - ocena (1) Polecam wyśmienita pizze. Marek DD - ocena (1) Nasza ulubiona pizzeria - rodzice i dzieci zadowoleni DD Mk - ocena (1) Odkąd trafiłam parę lat temu nie jadłam już nigdzie indziej pizzy. Świetnej... Mk Smakosz - ocena (1) Super smak, dobrej jakości składniki Smakosz Krystian - ocena (1) Najwyższa jakość składników, tworzona z największą pasją. Krystian Ania - ocena (1) Byłam tam kilka razy ze znajomymi i zawsze jestem zadowolona. Polecam. Miła... Ania Bożena - ocena (1) Pyszna pizza z porządnych składników, hojnie nakladanych. Jesteśmy stałymi... Bożena Łukasz - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku Łukasz Wacław - ocena (1) to najlepsza Pizzernia lepszej nawet we Włoszech nie spotkałem,bardzo dobra... Wacław Mario - ocena (1) Bardzo dobra pizza, apetyczne ciasto i na bogato... dodatkowo miła obsługa i... Mario