Pizzeria Italiana Mamma Mia

Pizzerie

Gdańsk, Łódzka 40

Dominik - opinia (1) co ja duzo powiem, rewelacja, prawdziwy włoch, prawdziwe włoskie składniki,... Dominik Darek - opinia (1) Super jakosc. Pizza niezwykle smaczna. Wlasciciel jest Włochem, naprawdę zna... Darek Michał - opinia (1) bardzo dobra Włoska pizza, niesamowita atmosfera i super obsługa Michał
Adrianna - opinia (1) Obecnie nasza najulubieńsza :) Ciasto i sos pomidorowy bezkonkurencyjne! Mają... Adrianna CBX - opinia (1) W mojej opinii najlepsza pizza w trójmieście. Przesympatyczny Włoch, pyszna... CBX Kamil - opinia (1) Prawdziwa włoska kuchnia prowadzona przez rodowitego Włocha. Widać i czuć że... Kamil papita - opinia (1) Najlepszy smak. Kucharz nie żałuje produktów papita MiD - opinia (1) Prawdziwa pizza, lepsza niż w niejednej trattorii we Włoszech. Jesteśmy... MiD Aneta - opinia (1) cudowna atmosera i pyszna pizza, duzo skladnikow i ekspresowe podanie Aneta Pan Mucha - opinia (1) Rewelacyjna jakość, ilość składników na wielki PLUS :) . Smacznie i spod ręki... Pan Mucha Aneta - opinia (1) Zawsze ta sama wysoka jakość.Cena adekwatna,domowa i przyjazna atmosfera,... Aneta Misiek - opinia (1) Najlepsze dania jakie jadłem pyszna mamamia Misiek Ola z rodziną - opinia (1) Bardzo fajna atmosfera, pyszne jedzenie .Jak dla mnie nr 1 w Gdańsku. Ola z rodziną Italijka - opinia (1) Rewelacja, rewelacja, rewelacja!!! Po prostu pyszna włoska kuchnia, każde... Italijka Marek - opinia (1) Regularnie jadam od dwóch czy trzech lat (otworzyła się jakoś przed... Marek Monika - opinia (1) Bardzo pyszne jedzenie, wszystko świeże. Za każdym razem moje kupki smakowe... Monika An - opinia (1) Pyszne, zawsze świeże produkty, obsługa sympatyczne, prawdziwa włoska pizza An Jakub - opinia (1) Kubki smakowe krzyczą Mamma Mia!!! Jakub Andrzej - opinia (1) Super, świeżutkie składniki pyszota. Godne polecenia wszem i wobec. Pozdrawiam Andrzej Andrzej J - opinia (1) Bardzo fajna pizza. Dużo dużo więcej składników i świeże. Miła obsługa. Andrzej J