Pizzeria Krokodyl

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Jana Pawła II 11a

Nie polecam. (1) Kiedyś dobra, teraz niestety nie przykładają się. Pizza duża, w menu 30 cm ma... Wojtek Najlepsza pizza w Trójmieście (2) Pizzę polecam najbardziej wybrednym bo do takich się zaliczam...nie ma... Kocur spoko pizzeria (1) fajny lokal, obiady smaczne i duże porcje, pizzę również można polecić. Na... Adek
Heinz (1) Ogólnie polecam.jestem bardzo wybredny jeżeli chodzi o pizze,ale krokodyl... HEINZ Porażka! (1) Kiedyś pizza super (w szczególności nr 22, którą bardzo często jadałam i... Marika Sobut Duża pizza ma 23 cm zamiast 30 !!! (1) Zwyczajnie oszukują klientów i niemiła pani z obsługi zamiast przeprosić... Tomek odradzam krokodyla zaspa (1) Nie polecam tej Pizzeri nie dość ze długi czas oczekiwania na zamówienie... kama Jak sie najadłam w "Krokodyku"? (1) Poszłam po południu na obiad.Podeszłam do kasy, zamówiłam, zapłaciłam, pani... rozżalona konsumentka Porażka (1) Pierwsze pół pizzy bardzo fajne, smaczne, druga strona niestety zawiodła po... ;) Krokodyl Zaspa (1) Zamawiałam w lokali na Zaspie dwie pizze o 20.26, miałam czekać godzinę. O... E Zawiodłem się : ( (1) Od dawna bardzo chętnie jadaliśmy z Żoną w pizzerii Krokodyl, zawsze... Zawiedziony Znaczny spadek jakości. (1) Jeszcze do niedawna poleciłabym tę pizzerię każdemu. Jednak ostatnio bardzo... A Czas oczekiwania 2godziny (1) Pizza przywieziona kompletnie zimna Iwona Trudno polecić komuś Krokodyla (1) Wygląda na to, że w stosunku do poprzednich lat jakość pogarsza się, a ceny... keram15 Lubisz Czekac? (1) Czas oczekiwania na pizze wraz z dostawa wyniósł 2,5h - gdzie bylem... Marek Super (1) Jestem zachwycona. Byłam wczoraj zaproszona przez koleżanki z pracy właśnie... Teresa Nie polecamy (2) Na pizzę czekaliśmy dłużej niż wstępnie nam oszacowano, ponad półtora godziny... Michał i Kasia Wczoraj byłem w restauracji KROKODYL z narzeczoną i jesteśmy bardzo zawiedzeni. (1) Zestaw obiadowy DEVOLAY z frytkami i surówką kosztował 21 zł a porcja była... Jarek Jest w porządku (1) Polecam, zaufana pizzeria z przyzwoitą pizzą, fajną obsługą i najlepszymi... Sprzęgło od Opla smacznie (1) Byliśmy dziś w lokalu na zaspie i zamówiliśmy dwie pizze: capricioze i... Kamila i Darek