Pizzeria Krokodyl

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Jana Pawła II 11a

Bardzo przyjemne jedzonko (1) Spaghetti Krokodyl było zamówione telefoniczne - pierwsze moje zamówienie w... Klejent Najgorszy kebab w życiu (1) Po wizycie w tym lokalu po prostu musiałem zostawić tutaj komentarz. Jadłem... Tomek rozczarowana (1) Pizzeria o której słyszałam tyle dobrego poprostu okazała sie kompletną... rozczarowna
zamówienie w dowozie (1) co do jakości jedzenia, to trudno orzec albowiem (mimo, że zamówienie było... Łukasz dla mnie gitara! (1) ...ogolnie jeszcze dobrze gdanska nie znam ale jezeli tak tutaj karmia jak w... Marek Bardzo się rozczarowałam (1) Do tej pory dosyć często zamawiałam jedzenie w "krokodylu", pizza i obiady są... Ewa SŁABIZNA (1) Z takim podejściem do klienta kiepsko wróżę tej pizzerii. Pizza chłodna,... Aleksandra super obsługa! (1) Obsługa bardzo miła (zarówno Pani odbierająca zamówienie jak i Pan, który je... nika pyzna pizza!! (1) pizza rewelacyjna:) dawno tak pysznej nie jadlam. super ciasto, mega duzo... moni mniam :) (1) Bardzo pyszna pizza, szybka dostawa, miły dostawca. Polecam :) Zuzia super :) (1) Fajny klimat jestem bardzo zadowolona z tej pizzerii :) polecam pizze które... malinka Troche kultury !!!!! (1) Dania obiadowe smaczne, pizza moze byc ale to co dzieje sie w pizzeri jest... Robert Bartek - opinia (1) Jadałem u was często i zawsze mi smakowało ale od jakiegoś czasu dania... Bartek Smacznie Szybko Sprawnie (6) Jedzonko jak zwykle pyszne! Mają teraz nowy sposób zamawiania przez... Arek O co chodzi? (1) Generalnie jadałem często w Krokodylu , nie powiem przewaznie wszystko bylo... Grzesiek FATALNA OBSLUGA (1) Byłam zjeść z mężem na miejscu ,pani która mnie obsługiwała była bardzo nie... Kleopatra POLECAM !!!! (1) Jestem stałym klientem tej pizzeri i jestem bardzo zadowolony z usług jakich... T. Fatalna Klientela (1) ......Przeciez o to chodzi zeby zjesc w milej, wesolej... Cecyl POLECAM !!!!!!!!! (1) Nie zgadzam sie z poniższymi komentarzami !! Uważam,że lepiej mieć poczucie... pati FATALNA OBSŁUGA (1) Nie pojde tam nigdy wiecej , masakryczna obsluga .Bylem w szpitalu u zony i... Marek