Pizzeria Krokodyl

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Jana Pawła II 11a

Stanisław - ocena (1) Przepyszna pizza Polska , grubość ciasta do wyboru, ja wybrałem cienkie ,... Stanisław Amelia - ocena (1) Makaron w Pizzerii Krokodyl to po prostu rewelacja! Sosy pełne smaku, porcje... Amelia Kasia290581@gmail.com - ocena (1) Pyszne jedzenie. Przystępne ceny. Do tego super klimat. I kąvik fla pociech.... Kasia290581@gmail.com
Renata - ocena (1) Jedzenie pyszne ,ładnie podane ,cała obsługa miła i uśmiechnięta. Plusem jest... Renata Kacper - ocena (1) Byłem w Pizzerii Krokodyl i muszę powiedzieć, że wszystko było naprawdę... Kacper Julia - ocena (1) Pizzeria godna polecenia :) Przemiłe kelnerki serwują naprawdę pyszne jedzenie! Julia Anna - ocena (1) Pyszne jedzenie. Przemiła obsługa. Zawsze wracam tu z przyjemnością Anna Paweł - ocena (1) Pizza zimna soków zapominają dopisać zawsze od nich zamawiałem ale już nie... Paweł Ola - ocena (1) Zamowilam dwie pizze średnie sorpresa,ciasto bardzo gróbe ,a miało być... Ola Tentyp - ocena (1) Było spoko. Nic do zarzucenia Tentyp viwaldi - ocena (1) NIezmiennie dobra od lat i szybka dostawa, a z odbiorem własnym max 20 minut... viwaldi Michał - ocena (1) Pizza Siciliana - średnia na cienkim cieście. Tak słabej pizzy to szczerze... Michał Marek - opinia (1) Pozdrawiam Pana, który robi pizze. Pyszna Marek Piotr - opinia (1) Odświeżona karta, nowe dania, burgery, pizza, dania obiadowe, makarony, każdy... Piotr Coraz gorzej (1) Krokodyl na Zaspie jest coraz gorszy. Pizza duża to tak na prawdę mała.... Janusz Pizza slaba (1) Duża pizza jest żeenująco mała.Po otwarciu kartonu z zawartoscią nie wiadomo... Łukasz Nowe pizze :) (1) Dziękuję za wprowadzenie nowej pizzy carbonara, uwielbiam ją :) Milosniczka krokodyla Nie Polecam (1) Przed chwila jadałam placek po cygańsku .27.01.2019 GODZ. 14.00 Trudno to... Tatiana Dobre jedzenie, bardzo słaba wentylacja (1) Niezłe jedzenie, szybka obsługa, dogodny parking ale wentylacja to raczej z... Bartek Barszcz z koldunami (1) Naprawdę nie wiem co trzeba zrobic zeby nawet barszcz z torebki był tak... Agata