Pizzeria Krokodyl

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Jana Pawła II 11a

Ciasto się poprawiło (1) Nareszcie smaczne, pyszne ciasto do pizzy, stary pizzerman produkował... Luke bylo ok, jest masakra (1) Jeszcze rok temu odwiedzalam to miejsce, porcje byly spore , salatki świeże... xyz Podeszwa nie Pizza (1) Ludzie! Nie chcecie się otruć to nie jedzcie tam. Kucharze chyba po... Jarek
Masakra (1) Wczoraj odwiedziliśmy pizzerie krokodyl, kiedys jakiś rok temu byłam tam na... E. smacznie (1) zamówiłam dziś sporo pozycji z tej pizzerii i muszę szczerze powiedzieć że... Basia Smietnik (1) zestaw obiadowy devolay z frytkami ktory dzis zamowilem wlasnie wyladowal w... KRZYWOUSTY mile zaskoczenie.... (1) odwiedzilismy krokodyla na zaspie i powiem ze to bylo bardzo mile... zadowolona Po raz kolejny pizza dojechała zimna! (1) Po ponad godzinnym oczekiwniu na pizze otrzymałem zimny placek.... Od reki... Andon13 Nie polecam (1) sos do pizzy podobno gratis jak pani przyniosła pizze okazało się że sosu nie... Marek Nie polecam (1) Byłam tam ostatnio , barszcz z kołdunami nawet nie wie co to buraki( sam... Ja rodzinny spacer (1) Bylam wczoraj z rodziną wieczorem po spacerku w krokodylu. Każdy zamówił co... magda ŻENADA !!!! (1) Wyprawiałem przyjęcie komunijne w lokalu dla dziecka. Lokal miał być tylko i... Tomek Pizza Solo rozmiar mega to żart (1) Zamówiliśmy dziś do firmy największą pizze z jajkiem i szynką. Pizza... Bartosz OBRZYDLIWY KEBAB (1) Wielki minus dla kucharza.. "zbierz resztki, zawiń w rulon i nazwij rollo"... Agata naprwde spoko (1) Pizza dojechala szybko jak na terazniejsze realia byla ciepla a nawet goraca... ja Niezwykle szybka dostawa (1) O ile pizzę robią całkiem smaczne, o tyle czekanie na dostawę 2 i pół godziny... Marcin Z nie polecam sałatki (1) Kilkakrotnie jadłam tam pizze i była do przyjęcia, ale dzisiaj zamówiłam... Sylwia Pizza i sos (1) Witam Zamawiam dania bardzo czesto do domu, czasem mam chcec na pizze z sosem... Aga Brzeźno porażka (1) Dostawa za długa, bo 1godz, 10 min w godzinach wieczornych. Pizza zimna,... Tina TRAGEDIA !!!!! szczerze Nie polecam=) (2) hmmm. nie polecam nikomu, obiady mogą być choć zdarzyła mi sie brzydko... Tatiana