Pizzeria Krokodyl

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Roalda Amundsena 7A

Jestem bardzo zadowolony. (1) Właśnie odebrałem zamówioną pizzałkę. Przyjechała po 30 minutach chociaż... Handlarz Mirek pierwszy raz (1) niedawno wprowadzilam sie do wieżowca obok, i wczoraj pierwsyz raz... klaudia Parę słów prawdy. (1) Obsługa nie raczy poinformować o tym, iż wybór grubości ciasta jest... M.
pyszne jedzonko (1) smaczne i świeże, dostarczone w bardzo szybkim czasie, gorąco polecam Helena super (1) extra jedzenie, szybka dostawa, miła obsługa poelcam gorąco ;) magdalena Polecam!!!!! (1) Po słonecznym dniu nagle zapadła wielka ciemność stwierdzilismy z mezem ze... Beata obsługa beznadziejna (1) Obsługa beznadziejna, kucharz zajęty przez 15 minut kłótnią z kelnerka.... Daria Nie dla starówki w Gdańsku (1) Zamówiłem pizze na ul. Długą. Po jakimś czasie dostałem telefon że nie może... Kucharz Ochyda (1) Z przykrością muszę stwierdzić ze świetność Krokodyla przeminela z wiatrem.... Kobieta Ogólnie MASAKRA (1) Niestety byłam zmuszona skorzystać z uslug tej pizzeri gdyż jako jedyna byla... Marta ZIMNA PIZZA (1) Niestety, duzy minus. Trzykrotnie zamawiałam pizze i za każdym razem jest... Makabra zawiedziona klientka (3) Jestem zawiedziona! chciałam zamówić na tel 1 pizze dla siebie po czym Pani... maszka Kinga - opinia (1) Pizza jest bardzo dobra. Obsługa też dobra. Najlepiej smakuje mi pizza 38... Kinga restauracja to to nie jest ALE pizza jest BARDZO Dobra (1) Tak jak pisalam nie oczekuje tutaj restauracji. Ceny sa jak najbardziej... Lasa Maras (1) B dobre jedzenie. Jem tam czasami ale jest ok. Czekam na jakis rabat dla... Maras dobra pizzeria (1) mała pizzeria, świetna pizza (najlepsza jaką jadłem), reszta żarcia średnia... joystick na sali brudno kelnerka zajeta rozmowa z pizzerem (1) kelnerka zajeta rozmowa z pizzerem a nie obsluga klientow niemila cycek błyskawicznie :) (1) bardzo szybko dostałam moje zamówienie, wszystko ciepłe, apetycznie podane,... oliwka Czosnek!!! (1) Jak można zalewać większość dania sosem czosnkowym o wyjątkowo obskurnym... Antyfani TAK, POLECAM (1) B dobre dania obiadowe :) Polecamy, frytki i sos pierwsza klasa, ryba świeża,... Aga