Pizzeria Krokodyl

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Roalda Amundsena 7A

Marian - opinia (1) Ogólnie pizza bardzo dobra, dlatego dziwię się tym komentarzom - no ale ja... Marian Zmniejszyli porcje, podwyższyli ceny (1) Czyli działają tak, żeby wszyscy przestali ich lubić i u nich zamawiać.... Maciej Krokodyl podupada (1) Pizzeria krokodyl, której jestem wierny od wielu lat znacznie podupadła.... Zagłodzony
Zdecydowanie nie (1) zamowilam duza pizze na dwie osoby do domu, byla nie smaczna wlasciwie bez... julia Za mała, za droga (1) Zamiast 30cm jest 25cm, z tego co widać na forum to norma w tej pizzerii.... Kamil pizza zdecydowanie za mała i za droga (1) Pizza prawie zawsze była nie dopieczoa - surowa w środku, ser nie roztopiony... misza posiłki nie warte swej ceny (1) Najlepsze co mają do zaoferowania, to pierś kurczaka z serem - duża, smaczna... dariu Słabo (1) Pizze zamawialem na telefon. Dowoz szybko i sprawnie. Ale pizza bardzo slaba,... pijmleko Srednica Duzej Pizzy 25 cm zamiast 30 cm (1) Tylko 5 cm? Zamiast 706,86 cm2 dostajemy pizze o powierzchni 490,87.... AdamT. pizza jak "siano" (1) wczoraj odwiedziłem to miejsce pierwszy i ostatni raz.cały dzień nic nie... aziz .... (1) Zwykle nie wyrazam sie w tak wulgarny sposob, po prostu pisze opinie... Dave kulinarna załamka (1) W wakacje wybrałam się do krokodyla na Morenie na lasagne, ale to co dostałąm... zawiedziona 123 Porazka (1) Co sie dzieje z tymi 3-miejskimi pizzeriami?szok...zamowilem Quattro Stagioni... Lendzion