Pizzeria Krokodyl

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Roalda Amundsena 7A

michal - opinia (1) Pizza bardzo smaczna, miła obsługa. Stały gość. Polecam michal KaBe - opinia (1) Czas oczekiwania równy z planowaniem przyszłych wakacji. Żadnej rekompensaty... KaBe Wojtek - opinia (1) Jedząc w Pizzeri wszystko OK ale dziś zamawiając telefonicznie o 15:58... Wojtek
Jola - opinia (1) Zawsze, co jakiś czas zamawiam danie "Schab gorgonzola" jednak już od maja... Jola nie polecam (1) Pizza miała być w 55 min. Dlatego tam zamówiliśmy. Przyjechała 20 min po... Marcin Pyszotka (1) Super smaczne pizze!! Duży plus za pizze BBQ ♥ Miłośnik pizzy smacznie i miło (1) Odwiedziłam z mężem tą małą pizzernię na Morenie. Nie spodziewaliśmy się,... Grazyna z mężem dramat (1) czas oczekiwania 2,5h z zegarkiem w ręku. pizza zimna, do tego duża ( 30 ) ma... zbigniew Przesadzony czas oczekiwania (1) Wszedłem o 20 zamówiłem. Na pizze czekałem około 2 godzin. W żadnej pizzerii... Skoki 30=25 (1) NIE POLECAM! Pizza zamiast 30 cm ma 25 cm a pani w odpowiedzi mówi że blaszka... Blaszkaoblaszke Najgorszy . kebab w mieście (1) Na zamówienie czekałem ok 1.5h. Kebab przyszedł zimny. Poza tym nawet... Rafal Pyszne jedzonko! (1) Jakis czas temu wprowadzilam sie na morene i najblizej wlasnie mam Krokodyla,... Tosia Zaspokoją mega glód! :) (1) Byłam ostatnio z chłopakiem na obiedzie w tej pizzeri pierwszy raz.... Karola Bardzo smaczna pizza !!! (1) Zamówiłam jedzenie na telefon w godzinach szczytu (pizzę i makaron).... Anna Szybko (1) Bardzo sprawna dostawa i co ważne pyszne jedzenie. Godne polecenia Asia Niezadowolony (1) Pizza zamówiona przez portal pyszne.pl czas oczekiwania na pizzę był jedynym... Niezadowolony Krokodyl morena (2) SŁABO czekałam na jedzenie 1.5 godziny po czym kierowca dojechał z 1 porcją... Klaudia nie polecam, najgorsza pizza jaką jedliśmy (1) długi czas oczekiwania, pizza bardzo mocno spieczona i dostarczona zimna,... Kasia Okropna pizza! (1) Długi czas oczekiwania. Dziwna pizza! Nie polecam. Hu! Milena MORENA (1) Nigdy więcej Zimna, spieczona pizza Żadnej chęci rozwiązania problemu NIE... Gosiek