Pizzeria Krokodyl

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Roalda Amundsena 7A

Krokodyl Zaspa - absolutnie NIE POLECAM (1) Nie wiem gdzie czytałam dobre opinie o tej pizzerii, nie wiem co mnie... Niezadowolona MASAKRA (1) Dzisiaj tz 7.01.2017 zamówiliśmy jedzenie na telefon. Placka po cygańsku i... G OK (1) Wszyscy tylko narzekacie a nikt nie napisze dobrej opinii tylko piszecie ze... Lukasz
Nie polecam absolutnie nikomu- pseudo barszcz (1) W dniu dzisiejszym zamówiliśmy do firmy kilka sztuk barszczu z kołdunami i... Kamil Nie polecam absolutnie nikomu najgorsza pizza jaką jadłąm w życiu (1) Zamówiłam w Krokodylu Pizzę po raz pierwszy i ostatni niestety. Po godzinie... Mlil syf (1) Syf totalny zamowilem dla zony w ciazy piers z kurczaka z pieczarkami... piotr Rob - opinia (1) W nd zamowilem dwie pizze jedna duza i jedna srednia czas dostawy ok ale... Rob Najgorsza pizza (3) Zamowilam dwie pizze i obydwie poszly do smietnika. Pierwszy raz w zyciu... Angelika średnia pizza, średni sos, średnia obsługa (1) pierwszy raz zamówiłam pizzę z tej pizzerii na dowóz. dotarła mniej więcej na... Martyna Szkoda, byla kiedys bardzo dobra pizzeria (1) Byl czas, kiedy prawie codziennie/prawie caly rok/ tam sie stolowalem. Nie... Pańskie Podniebienie postęp w tym przypadku, to cofanie się (1) Zacznijcie słuchać klientów, bo coraz więcej zacznie ich odchodzić. Pizzę... IV Dno totalne (1) Zamówienie, które miało być dostarczone w ciągu 2 godzin, dotarło po trzech... Marcin 3 godizny czekania na ledwo letnie gumowate zaparowane jedzenie (1) DRAMAT obsługa mało uprzejma kłamią ze zamówienie jest już przygotowywane... Alfredo Di Stefano Dobra pizzeria ALE.... (1) Jestem klientem tej pizzeri od lat, pizza bardzo smaczna. Jednakże po... Już były klient bardzo dobra pizza. ale na cienkim cieście (1) dla odmiany, wrescie udalo sie zamowic dobra pizze na dowoz na wiszace... Domi oszczędności na jakości (1) co się stało z jakością? kiedyś jedna z lepszych pizzeri, dziś oszczędność na... małgorzata Omijać szerokim łukiem ! (1) Zamówiłem kebaba. Wyrób, który otrzymałem tylko kształtem go przypominał.... julian Krokodyl (1) Pizza dostarczana na czas, ciepła. Zawsze smaczna. Raz zdarzyło się, że nie... Marco Małgosia - opinia (1) zamówiłyśmy 3 pizze. czas dostarczenia miał wynosić do 1 h. pizze... Małgosia Masakra (1) Zasugerowałam się pozytywną opinią i dość przystepnymi cenami z pizzy portalu... Sylwia