cos sie dzieje (1) Coś się chyba jakość psuje, czytam komentarze i nie tylko ja dostałam... ala Polecam! (1) Jedzenie smaczne, dostawa szybka, obsługa miła, ceny świetne. Co tu więcej... Karolina Gdańsk Najlepsza pizzeria w Sopocie! (2) Duży wybór w menu, możliwość zamiany składników, a do tego krótki czas... łucja
... (1) Jedzenie pyszne. Szkoda, że tak mało miejsca w lokalu, ale dwie osoby się... Gość SUPER ! (2) Pizza Italian style rewelacja !!!! Zdecydowanie polecam. marysia bardzo dobra (2) ciasto bardzo smaczne i dobrze dobrane składniki Kasia Pizza (2) Zawsze byłem zadowolony z usług, ale dziś dostałem średniej klasy pizze z... Poeta pizze italian style genialne (1) świetne pizze ze swiezymi składnikami, bardzo miły Pan dostawca, zdecydowanie... MM Pychotka (2) Zamawiamy dosyć często w Stefano i jesteśmy BAAARDZO ZADOWOLENI! Pizza... Jaga najlepsza... (1) nie znajdziecie lepszej pizzy w sopocie... po prostu pychota!!! a te nowosci... maniek Mega pyszna pizza! (1) Zdecydowanie poleciłbym wszystkim amatorom pizzy i smakoszom również :)... Marcin Wielkie, pozytywne zaskoczenie (1) Bardzo dobra pizza z dużą ilością składników na rewelacyjnym, chrupiącym... BB pizza (1) Pizza bardzo dobra, z dużą ilością składników. Nie ma problemu z wymianą... Klient pizza (1) Pizza byłaby zapewne całkiem smaczna.gdyby nie była przypalona.Już drugi raz... Ja Polecam gorąco! (1) Chyba najlepsza pizza, jaką jadłam :). Zawsze zamawiam na grubym cieście. Nie... stała konsumentka Polecam (1) Polecam bo to jedna z lepszych pizz jakie jadłem w trójmieście :) Witek NAJLEPSZA W SOPOCIE :) (1) ROBIĄ IDEALNE CIASTO, TAKIE JAK LUBIE, CIENKIE I FAJNIE ZAPIECZONE SEREM MMMM... ZUZIXMOTO POlecam (1) Smacznie i tanio !!! Dobre wypieczone ciasto, ciekawie dobrane dodatki,... Michał Polecam (1) Polecam wszystkim tą pizzerie, osobiście smakuje mi pizza na średnim cieście... Mat dobra pizza (1) Jestem stałym klientem tej pizzeri. Zawsze zamawiam pizze do pracy i muszę... Barti