nie polecam (1) pizza dojechala niesmaczna, zimna z sosem jak glaretka... obsluga robi łaskę,... marcin POLECAM ! (1) Miłe zaskoczenie, pizza bardzo dobra, długo szukaliśmy w trojmieście pizzy... Daria pizza tragedia (2) zamówiłem tylko raz i była to jedna z gorszych jaką kiedykolwiek jadłem... vitooooo
Niska cena , wysoka jakosc :) (1) Ceny niskie (nie do konca mnie przekonywaly jak na sopot naprawde tanio)... Pizzozerca zdecydowanie polecam lokal (1) najlepsza pizza jaka jadlem w zyciu Bokser Pizza - lacz (1) Pizza była straszna! Niczym lacz, mega twarda, nie smaczna i nieprzyjemna w... Ziooom PYCHA!! (1) Przepyszne cieniutkie ciasto, świeże dodatki i bardzo szybka i sprawna... Kasia Polecam wszystkim Pizzerie Stefano w Sopocie. (1) Bardzo dobre jedzenie, nie tylko pizza , ale też sałatki i makarony. Wszystko... Waleń Mała ale warta polecenia (1) Smacznie , szybko i niedrogo mirekks COŚ WSPANIAŁEGO (2) ZA KAŻDYM RAZEM CORAZ LEPIEJ! JESTEM FANKĄ MARGHERITY!! BĘDĄC WE WŁOSZECH JEM... ANIA kamień dla psa (2) niestety porażka, w lokalu bym takiej pizzy nie przyjęłą. Brzegi były spalone... taka tam Coś psuje :( (2) Kiedyś pizza była wyborna! Na mięciutkim cieście, z całą furą świeżych... Juan Estevan Julio Fernandez Sałatka z kurczkiem (4) No niestety, ale sałatka z kurczakiem bardzo niesmaczna i do tego droga.... Radek pizza (2) najgorsza pizza jaka jadłem,jak ktos chce miec spalona i twarda jak kamien... sopocianin o niebo lepiej (2) wystawiam opinię zaraz po spróbowaniu pizzy, bo zachwyciła mnie tym razem!... akopizzerinka DOBRA :) (1) DOBRA PIZZA :) POLECAM :)! Agnieszka mega dobre, ale mało (1) Pizza mega pyszna i zawsze jadłem w lokalu (od lat) iza każdym razem mi... pizzamaniak tdk - opinia (1) Długi czas czekania, mocno spalona pizza i policzony dodatkowy sos w cenie,... tdk świetna pizza (1) Witam,jestem stalym klientem i musze powiedziec ze w tej pizerii sie bardzo... Kamienny Potok "idealna będzie" (1) Pizza miała być idealna. Mimo zapewnień obsługi, pepperoni było spalone, a... Maciej Pogorzelski