lool - opinia (1) pizza w tej pizzerii zawsze mi smakuje, jak dla mnie czasem sypia za duzo... lool super pizza (1) odwiedzilismy ostatnio stefano i pizza bardzo nam smakowała. Szczegolnie ze... jerry przeciętnie (2) obsługa miła, ceny niskie, ale pizza bez rewelacji. Przypalone ciasto, nie... Pludra
Pizza szmaczna (1) Dziś skorzystałam pierwszy raz z oferty Stefano. Mieliśmy ochotę spróbować... Patrycja Studenci polecają :) (1) Dotychczas zamawialiśmy ze współlokatorami tylko w dużych sieciowych... Ekipa z DS SUPER (2) Przepyszna pizza!Z radoscią wystawiam najlepszą ocenę. Proponuje jeszcze... kkk Najlepsza pizza w Sopocie! (1) Bylam ostatnio na pizzy z kolezankami, pycha! Ceny niskie, obsluga bardzo... Dziunia pizza... (1) pizza rewelacja... olaf wojtek - opinia (1) Polecam - szybko i fajnie w przystepnej cenie!!!! A jak osobiście można... wojtek jaka dobra pizza... (1) Bardzo smaczna, na pewno bede jeszcze wpadac na pizze, szczegolnie po... cs Pychota! (1) pizza rewelacja! dawno nie jadłam tak dobrej, naprawde polecam! Odkąd... zachwycona Monika - opinia (1) naprawde pyszna pizza, duzo skladników i rewelacyjne ciasto, do tego obsluga... Monika :) (1) zamawiam pizze z tej pizzerii od 3 miesiecy, maja wyjatkowo smaczne ciasto, a... Emx Paluszki lizać! (1) Pizza rzeczywiście bardzo dobra.I ta różnorodność dodatków.Warto tam zaglądać... Mariolka Ania - opinia (1) Jedzonko, bardzo dobre szczegolnie polecem pizze serowa z salami, ładny... Ania Pizza dobrze zrobiona i smaczna! (1) Od niedawna za namową Syna korzystam z usług tego lokalu. Nie zawiodłem się!... macondi Najlepsze ciasto w trójmiescie:))) (1) A pizza przepyszna. Szkoda tylko, że dodają ser który ma ser tylko w nazwie i... Parcek klaudens - opinia (1) Moja ulubiona pizzeria.Przemiła obsługa.Duży wybór pizz , ceny niskie... klaudens Warto zamówić!!! (1) Niedawno pierwszy raz byłam na pizzy w Stefano i była rewelacyjna!!! Teraz... Ilona_Sopot polecam (1) Pizza smaczna. lecz czasem za chrupkie ciasto. Ogolnie bardzo smaczna;] klientka