SUPER :) (1) A ja tam polecam i na miejscu i z dowozem. Trzeba chwile poczekac, ale to... Katia pizza (1) raz jadłem na miejscu i bardzo dobra, kilkanaście razy na telefon i mimo że... chaos Warto :D (1) No wiec tak. zlozylem dzis poraz pierwszy zamowienie w pizzeri Stefano.... eniggma666
Prawie 1,5 godziny czekałem na dowóz pizzy!!! (1) Półtora godziny czekania na dowód pizzy to stanowczo za długo!!! Powiedziani... Ktos Najlepsza (1) Bez wątpienia najlepsza pizzeria w Sopocie. Sympatyczna obsluga. Ja osobiscie... Jarek 1.5 godziny czekac na pizze?? (1) Jedzenie maja super naprawde polecam ale ile mozna czekac??!! Czekalem 1.5 h... Gien dobra pizza (1) polubiliśmy pizzę ze stefano, dobre ciasto, można wymieniać składniki na inne... bohaterów monte cassino pizzA (1) REWELACJA, DOBRE JEDZENIE, SZYBKA DOSTAWA, NISKIE CENY, POLECAM JAGA rewelka (1) szczególnie polecam pizzę nr 16 na cienkim cieście!! romanobrodi Opinia klienta z ul. Kujawskiej (1) W tej pizzerii zamawiam tylko na telefon bo mam dosyć daleko, ale warto... Omnis Polecam (1) Lepszej Pizzeri w Sopocie nie ma a zwłaszcza z dostawą. Pozytyw Handlowiec dobra pizza (1) bardzo dobra pizza. Jak mamy mało pieniędzy zamawiamy jedną pizze na grubym... Barti Dobra pizza (1) na pewno zjem jeszcze nie jeden raz i polecę moim znajomym. xyz Polecam (1) Szybko, smacznie, sprawnie, tanio i przyjemnie. czego chciec wiecej. Idealne... KoMic Całkiem dobra pizza w Sopocie (1) Zamawiałem pizzę w Stefano kilka razy. Ceny bardzo przystępne, pizza bardzo... lord wejder Dobra pizza (1) witam Pizza bardzo smaczna ceny niskie ale niestety zdarzają się wpadki.... agnieszka Miła obsługa i ludzkie zasady! (1) Zamawiam na dowóz od paru miesięcy, czasem jem na miejscu. Pizza muszę... Ali Gorąca pizza! (1) Pierwszy raz zamówiliśmy w Stefano. I było warto. Pizza przyjechała gorąca i... Monika Smaczna pizza, ale obsługa .... (1) Smak- jedna z lepszych w trójmieście Cena- bardzo przystępna Duży plus za... Snajp pyszna pizza! (1) odwiedziłam niedawno tę pizzerie i muszę przyznać że pizze mają bardzo... Jolanta