Misia od szpinaku - opinia (1) Super makaron ze szpinakiem i nie tylko. Oraz rewelacyjna wątróbka. Misia od szpinaku TomStar - opinia (1) Od tylu lat na rynku a jakość niezmienna. Wśród ośmiu lub dziewięciu... TomStar Jacek - opinia (1) Nie to, co kiedyś. Pizza twarda, bez wyrazu. Dostawa 'do godziny',... Jacek
pizza (1) Dania obiadowe super!!!! Niestety pizza straszna, nie jadalna i bez wyrazu. klient Przypalony placek po węgiersku z gulaszem i śmietaną. (1) Zamówiłem 2 x, jeden placek leciutko przypalony, drugi niejadalny, przypalony... Sławek Godzina opóźnienia... (1) Pizza zamówiona przez pizza@portal o 13:34. Miała być dostarczona do 14:49.... Ja To nie zapiecek ale powinna sie nazywac rzeznia (1) Zamowilem na miejscu watrubke z ziemniakami ale bez majeranku i jablka i pani... Mariusz Nie polecam (1) Zamówienie miało być dostarczona w ciągu godziny. Dzwoniąc po tym jak minęła... Kasia Maaaasakra (1) Maaaasakra! !!! Nie polecam!!! Masakra Polecam pizze "śmietanowy zapiecek" (1) Zamówiłem dziś pizze "śmietanowy zapiecek". Czas od zamówienia do... bartek z myśliwskiej moim zdaniem jest to najlepsza pizzeria w trojmiescie (1) moim zdaniem jest to najlepsza pizzeria w trojmiescie Dania sa... Czeta Zmiana na gorsze (1) Jak co roku byłam na wakacjach w Gdańsku i odwiedzam jak zawsze Zapiecek, ale... Wczasowiczka Nie polecam (1) Czas dostawy to jakaś masakra, jak ktoś zamawia obiad to polecam złożyć... Kasia dla cierpliwych (1) Niestety, Pizzeria Zapiecek to propozycja dla tych, którzy planują, że za... Łukasz Słabo (1) Zamowienie pierogów 15.50zl, kopytek bez gulaszu 9.50zl. Całość wyniosła 27zl... Tomek Po raz pierwszy i nie ostatni... (1) Bardzo milo, smacznie... Jestem bardzo zadowolony z obslugi, jakosci... Wojtek W porządku (1) Obsługa w porządku, menu również. Pizza dość tłusta i zapychająca, choć... Konsument Dobra pizza, piekielnie szybką dostawa (1) Jak najbardziej polecam. Pizza była dobra i soczysta. Do tego po 20 minutach... Mateusz Pysznie i szybko:) (1) Co tu dużo pisać... Szybka dostawa, pizza gorąca i pyszna, obsługa wraz z... Zadowolona klientka :) Katastrofa (1) Dziś po godzinie od zamówienia zadzwoniłem, aby uzyskać informację.... Bar