Wspaniale (1) Genialne jedzenie naprawdę warte polecenia, pizza sosy czy kebab naprawdę... Ania super:) (1) Jedzenie pyszne i bardzo miła obsługa:)przyjemny kameralny klimat:)naprawdę... dorotka super (1) Jedzenie po prostu znakomite, obsluga rewelacyjna. Sczególnie polecam pizze... staly klient
Byłem na miejscu i zamówiłem też na telefon. (1) Miło byłem zaskoczony czasem oczekiwania na pizze :) poniżej 40 min. (2... chaos Pychaaaa (1) Witam a więc tak na początek zamawiałem dwa razy pizze dziś rano pizza była... Klient ODRADZAM ! ! ! JEDZENIE STARE OBSŁUGA BEZCZELNA (1) kilka razy zamawiałem w tej pizzeri, o sałatkach pisac nie bede bo widze ze... maciek beznadzieja (1) nie polecam zamawiania czegokolwiek z tej "pizzerii", na dostarczenie... marta na początku inna pizza, a potem brak składników (1) witam. nie polecam tej pizzeri. na początku zamówiłam pizzę nr 20, a dostałam... Asia !!!!! PYCHA !!!!! (1) jedzenie z ZAPIECKA zamawiam od niecalych dwoch lat i zawsze (niewazne czy... kjubabuba pyszności (1) Przystępne ceny,a jedzenie jest przepyszne.Uwielbiam kebab i makaron:kurczak... Kasia super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! (1) super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! polecam adam Super lokal!!!! (1) Polecam wszystkim Zapiecka!!!jedzenie jest naprawde smaczne,porcje sa duze i... Wojt AlF morena. - opinia (1) jeszcze nigdy nie byłem w lokalu, zawsze zamawiam telefonicznie.Jedzonko... AlF morena. Mają chyba problemy z surówkami, o dziwo jest sezon???. (1) Zauważyłem, że coś nie gra z surówkami. Wolę świeże warzywa a chyba tego im... Miksturołaj Ogólnie OK (1) Ogólnie wszystko jest w porządku. Dania dobre w przystępnej cenie ale... Adam smacznie i szybko (1) zamówiona pizza dotarła w kwadrans - gorąca, pachnąca, smaczniutka. Polecam warnenka Rewelacja (1) Bardzo dobre jedzonko i bardzo sympatyczna obsługa. Mimo dużego ruchu nigdy... Cichy NAJLEPSZA PIZZA W TRóJMIEśCIE !!! (1) Jadam w Zapiecku prawie codziennie, przetestowałam już prawie całe menu,... Anima A ja polecam! (1) Jedzenie najlepsze na świecie, miła i fachowa obsługa, a jak ktoś się nie... histeria Nie polecam! (1) Po pierwsze, jeżeli coś jest typem baru "fast food" to na litość boską... Morena