pyszne zupy! (2) Polecam wszystkim Zapieckowe zupy! Zupy w meni zmieniają się kilka razy w... zupomaniaczka Zapiecek (1) Jadam w Zapiecku od lat i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł ! Posiłki są pyszne!... Magma katastrofa (1) Wiele razy zamawialismy pizze z tej pizzerii wczoraj po ponad 1,5 godziny... Myszka
To co tam jadłam koło prawdziwej pizzy nawet nie leżało... (1) Zamówiliśmy ze znajomymi standardową pizzę bez udziwnień, ale udziwnieniem... Kasia Beznadzieja (1) Mieliśmy z Żoną okazje być raz w samym lokalu i raz zamówić jedzenie na... Tomek beznadziejna pizzeria. (2) Nie dość że trzeba bardzo długo czekać to jeszcze pizza okazała sie ochydnym... kawas zbyt mała pizza (1) Właśnie zajadam pizzę z tej pizzerii i wszystko było by ok gdyby nie fakt że... dede Polecam (1) Jak ktos skorzystal to juz nie chce isc gdzie indziej Czet 3 godziny czekania (2) jak wyzej. 3 godziny czekania na jedzenie. i przez 2 godzi!!!!! kalmanie ze... gibki Zapiecek nie ma sobie równych. Rewelacja ! (1) Jestem stałym klientem od 4 lat. Jadam z rodziną na miejscu, zamawiam na... Mariusz O. na prawdę POLECAM ! (1) Bywam w Zapiecku regularnie i na prawdę nie mogę się do niczego przyczepić.... Adam, bardzo polecam (1) szybko smacznie krotko i na temat czeta Mniam (1) Stołuje się w Zapiecku od paru lat. Zarówno na miejscu jak i też czasem... Paweł super! (1) pyszne obiadki i pyszna pizza. Zupki rewelacyjne. Bardzo czesto zamawiam dla... angela polecam ! (1) POLECAM -NAJLEPSZA PIZZA W GDAŃSKU ! I TE DOMOWE PIEROŻKI - PALCE LIZAĆ!... Mańkowa fuj ! (1) za 18 zł dostałem placek po węgiersku który był suchy i przesolony ! Knajpa... Krzysztof Smaczne jedzenie w "Zapiecku" (1) Byłam tam kilka razy i zawsze spotykałam się z miłą, bardzo sympatyczną... Katarzyna Zapolska Zapiecek rzadzi! :) (1) Polecam! Pizza zawsze smaczna i jesli zamawiam z dostawa (to co... Paweł Pizze, zupki i inne (1) Sama najczęściej jadam pizzę. Chodzę lub zamawiam do domu. Często, jak nie... Klientka OKROPNA OBSŁUGA! (1) Jedzenie pyszne, ale obsługa jest okropna. Pani przyjmująca zamówienie... niezadowolona klientka