Swojsko, klimatycznie, smacznie (1) Bardzo lubimy wpadać do Zapiecka na niedzielne obiady, wiemy, że zawsze można... Agata Byłem w wielu pizzeriach (1) Każda pizzeria jest inna ! Jakie to fajne !Ten "wiejski wystrój" dla nas... Ździchu Potrawy pełne tłuszczu i cholesterolu.. (1) Jedliśmi (niestety) w tym okropnym, dusznym miejscu. Potrawy przesiąknięte... Para36.37
bywało lepiej, napiszę co można poprawić według mnie (1) Przede wszystkim zawsze mieliście dobrego cygana. Co się stało!? Po pierwsze... Mikołaj najlepsi na Morenie! (2) bez dwóch zdań, aktualnie nie mają konkurencji na Piecku-Migowie :) Gyros... moreniak gyros - nie gyros (1) Potwornie głodny zabrałem się za konsumowanie zamówionego Gyrosa Supermaxa,... Jarek masakra (3) czekam juz 1.5h a jeszcze jej nie ma zadzwoniłem a pan mi powiedział ze nie... bartek pycha,pycha,pycha!!:) (1) mieszkam tuż obok zapiecka,wiec ich kuchnia nie jest mi obca :)pizza pyszna-w... Magda C. wentylacja!!!!! (1) nie byłoby tak źle, gdyby nie fakt, że po pobycie w tym barze, wszystkie... zawiedziony byłem pierwszy raz,jestem zadowolony. (1) Za namowa znajomych wybrałem się na pizze,wybrałem pizze której składniki mi... czuczuś Smaczne jedzonko! (1) Korzystam od czasu do czasu i jak do tej pory jestem zadowolony! Jedzonko... Tomasz.W SPADLA ....!!!! (1) Witam ostatnio skorzystalem z tej pizzeri i jestem gleboko zawiedziony... X :) (1) Polecam wszystkim tą pizzerię. Nie jest duża ale jedzonko pierwsza klasa :)... Asiula Coś się zmieniło na gorsze :( (1) Swego czasu bardzo często zamawialiśmy, ostatnio rzadziej i niestety po... Magda Pyszne jedzonko! (1) Polecam wszystkim Zapiecka! Jedzenie świeże.Gyros palce lizać!!!Zupy jeszcze... Ninka Super knajpka (1) Zdecydowanie polecam jedzenie w Zapiecku. Rewelacyjne zupy, pizze i gyros.... Asia Niekompetetni ludzie.. (1) Ci ludzie. którzy tam pracują są jacyś niekompetentni... Jak nie mylą... Sandrooonia CORAZ GORZEJ-SZKODA (1) ZAMÓWIENIE DOTARŁO PO 1,1H A NIE PO 35MIN.FRYTKI W OBIEDZIE-KATASTROFA.MOJA... ROZCZAROWANY masakra (1) czekałem na gyrosa w bułce ponad 50 min. sama kapusta (nawet nie pekinska... ladidadi ok! (1) witam. stołuje sie w tym lokalu codziennie i jestem bardzo zadowolona z... lolitka