Agata - ocena (1) Zawód... Tartuffo była moją ulubioną pizzą. Zapraszałam znajomych z całego... Agata Przemek - ocena (1) Miła atmosfera, obsługa spoko i co najważniejsze pizza pierwsza klasa w moim... Przemek Mirek Krause - ocena (1) Super właściciel, pizza rewelacja. 100 procent satysfakcji. Mirek Krause
Julia - ocena (1) Przepyszna pizza. Super obsługa. Jak znów będziemy w Gdańsku na pewno wrócimy Julia Aleksandra - ocena (1) Supcio, najlepsza pizza :) Aleksandra Dorota - ocena (1) Najlepsza włoska pizza w Trójmieście. Jest przepyszna,z doskonałych... Dorota DD - ocena (1) Nasza ulubiona pizzeria - rodzice i dzieci zadowoleni DD Janusz - ocena (1) Super mega pizza Janusz Piotr - ocena (1) przepyszna pizza, tatar jeszcze lepszy Piotr Inka - ocena (1) Byłam w pizza plus na wyspie.Bylo super,smaczna pizza,bardzo,i miła obsługa,... Inka Mk - ocena (1) Odkąd trafiłam parę lat temu nie jadłam już nigdzie indziej pizzy. Świetnej... Mk Chris - ocena (1) Super atmosfera oraz jedzenie . Chris Ihor - ocena (1) Przepyszna pizza! Cudowna obsluga! Wszystko na bardzo wysokim poziomie.... Ihor Oksi - ocena (1) Wyjątkowo pyszna pizza, polecam Oksi Klient - ocena (1) Coraz gorszej jakości jedzenie mięso przesuszone jakby kilka razy idgrzewane... Klient Otylia - ocena (1) Bardzo dobra pizza Szybka dostawa Pyszne składniki oraz ciasto Otylia Jan - ocena (1) Wszystko jak zwykle smaczne Jan HAnka - ocena (1) Petarda! Polecam HAnka Krystyna - ocena (1) Najlepiej wypieczona pizza.polecam Krystyna Bartek - ocena (1) najlepsza pizzeria w Gdańsku Bartek