Maciej - ocena (1) Dobra pizza, super obsługa. Maciej Mkink - ocena (1) Najlepsze ciasto! Mkink Aneta - ocena (1) Najlepsza Pizza w 3mieście ! niezmiennie - pizza buona - lepszej nie jedliście. Aneta
Michal - ocena (1) Rewelacyjna Pizza, długo takiej nie jadłem. Obsługa bardzo miła i uprzejma.... Michal Bożena - ocena (1) Pyszna pizza z porządnych składników, hojnie nakladanych. Jesteśmy stałymi... Bożena Klaid - ocena (1) Przepyszna pizza Klaid Bernadeta - ocena (1) Super pizza !! Polecam ,my wrócimy Bernadeta Tomasz - ocena (1) Fenomenalna kuchnia, przepyszne wina i przyjemna kameralna atmosfera.... Tomasz Radosław - ocena (1) Super, polecam, zawsze ciepła i pyszna. Zamawiam tylko z dowozem nieopodal.... Radosław KT - ocena (1) Korzystam od lat. Dla mnie dobra osiedlowa pizza. Często biorę pizzę dnia z... KT Piotr - ocena (1) Super. Jedzenie i atmosfera Piotr KG - ocena (1) Bardzo dobra pizza, chrupiąca, składniki świeże. Do tego sos czosnkowy-... KG Jacek - ocena (1) Świetne jedzenie, pizza pyszna, super dodatki. Obsługa miła, sprawna,... Jacek Leszek - ocena (1) W dniu 17.11.24 po 1godz 20min otrzymałem zamówione, 3 pizze ,były spalone,... Leszek Rafał - ocena (1) Jedzenie pyszne natomiast ceny po remoncie wysoko przesadzone, do tego... Rafał Lucyna - ocena (1) Smaczna pizza, bardzo sympatyczna obsługa Lucyna Łukasz - ocena (1) Najlepsza pizza w Gdańsku Łukasz Nn - ocena (1) Pyszna pizza, doskonałe dodatki, sympatyczni Pracownicy. Mały lokal z dobrym... Nn Justyna - ocena (1) Dla mnie najlepsza. Super skladniki Justyna demogorgo - ocena (1) Pyszna pizza, dla mnie orgazm gastronomiczny!! będę wracał. Gdynia doczekała... demogorgo