m@łpka - ocena (1) Polecam . Pizza zawsze pyszna :) m@łpka Karolina - ocena (1) Pizza rewelacyjna, zawsze świetnie upieczona. Truflowa i serowa pychota.... Karolina Lukasz K - ocena (1) Swietne miejsce. Przepyszne wypieki oraz fantastyczny personel. Expresowy... Lukasz K
Sylwia - ocena (1) Od lat chodzimy na picke na garnizon. Jakość zawsze ta sama, jeszcze nigdy... Sylwia Lukasz - ocena (1) Najsmaczniejsza Pizza w samym centrum Gdyni. Przemila obsluga oraz expresowy... Lukasz Monika - ocena (1) Jestem rozczarowana pizzeria. Pizza 4 sery była nie smaczna : słona i nie... Monika Radek - ocena (1) Nie ma lepszej pizzy w 3M. Jedzenie to nie jedyny plus... Trzeba koniecznie... Radek Joanna - ocena (1) Wszystkie produkty wysokiej jakości ciasto pizzy wyśmienite Joanna Kasia - ocena (1) Gorąco polecam! Zarówno pizze jak i dania obiadowe są bardzo smaczne, spore... Kasia Karola K. - ocena (1) Jak zawsze bardzo smacznie, chruuupiące brzegi i szybka dostawa Karola K. marcin - ocena (1) Czekałem na to! Pomidora brakowało na Oksywiu. Z resztą to nie tylko moja... marcin Kamila Kamysz - ocena (1) Podczas wyjazdu służbowego do Trójmiasta trafiłam na tę pizzerię, jedzenie... Kamila Kamysz Marcin - ocena (1) Oceniając pod kątem pizzy na dowóz, jest to lider w tym mieście. Ciężko to... Marcin Sylwka - ocena (1) Nowość. Kebab. Rewelacja, dużo wszystkiego i jest meeega Sylwka looki - ocena (1) reklamacja dotyczy pizzy 4 sery XXL oraz carbonara XXL , nie raz zamawianych... looki Iwona - ocena (1) Super pizza super smak Iwona Marcin - ocena (1) Pizza przypalona z jednej strony aż czarne ciasto. Na drugiej pizzy sera jak... Marcin OlaF - ocena (2) Bardzo dobra pizza, przemiła obsługa i nie trzeba było długo czekać, mimo że... OlaF Sisko - ocena (1) Super ciasto,świeże składniki,jakość bardzo dobra. Ceny dość wysokie. Sisko Tomasz - ocena (1) Najlepsza i w dobrej cenie Tomasz