Brak gościnności i chamstwo - ocena (1) Brak gościnności to domena właścicieli. Pizza całkiem średnia. Brak gościnności i chamstwo Ar - ocena (1) Trafiliśmy do Al Bacio z polecenia znajomych i teraz my też będziemy polecać... Ar Franek - ocena (1) Najlepsza pizza neapolitańska w okolicy! Polecam! Franek
Ola - ocena (1) Cudownie miejsce na gastronomicznej mapie Gdańska! ️ nieziemska pizza,... Ola Bartek - ocena (1) Pyszne makarony, genialna pizza obsługa dopieszczała nas każdym kroku Bartek Alex - ocena (1) Pizza nie pokrojona, brudne stoły, tragiczna obsługa, kelnerka naburmuszona,... Alex Karolek - ocena (1) Pysznie, szybko i bardzo sympatycznie! Karolek Katarzyna - ocena (1) Niemila obsługa,Pani puszysta w ciemnych włosach bardzo niemila,pyskata.Jesli... Katarzyna Joanna - ocena (1) Najlepsza pizza! Bardzo miłe miejsce Joanna Tomasz - ocena (1) Pizza słaba, mała, mało składników, smak przeciętny. Głodny dorosły musiałby... Tomasz Bartek - ocena (1) Najlepsza pizza jaką jedliśmy .polecam atmosfera mega , fajny ogródek i... Bartek Od majonezu :) - ocena (1) Przepyszna pizza!!! Od majonezu :) Bartend1 - ocena (1) Rewelacyjne ciasto i składniki. Obsłudze też nie można niczego zarzucić. Bartend1 Xxx - ocena (2) Najlepsza vege pizza w mieście, pyszne cienkie i chrupiące ciasto :) Xxx Paweł - ocena (1) Top! Pizza i makarony na najwyższym poziomie. Czuć że korzystają z... Paweł Marcin - ocena (1) Korzystałem płacąc przy odbiorze, w miarę ok, jenak raz zapłaciłem z góry i... Marcin Aleksandra - ocena (1) Cygan i Łoś przepyszne dania, polecamy!! Zero zastrzeżeń! Kurier na czas.... Aleksandra agata - ocena (1) pizza bardzo smaczna Świeże składniki i miła obsługa agata Łukasz Marczuk - ocena (1) Najlepsza pizza jaką jadłem, idealne ciasto, dodatki super jakości,... Łukasz Marczuk Oliwia Sadlińska - ocena (1) Dziś byłam w restauracji sempre jedzenie przepyszne obsługa bardzo miła i... Oliwia Sadlińska