Łukasz Marczuk - ocena (1) Najlepsza pizza jaką jadłem, idealne ciasto, dodatki super jakości,... Łukasz Marczuk Oliwia Sadlińska - ocena (1) Dziś byłam w restauracji sempre jedzenie przepyszne obsługa bardzo miła i... Oliwia Sadlińska Tomasz - ocena (1) Wszystko pyszne i świeże Tomasz
Kateryna - ocena (1) Ostatnio standard obsługi w Państwa lokalu znacząco się pogorszył. Zamówienia... Kateryna Kateryna - ocena (1) Ostatnio standard obsługi znacząco się pogorszył. Zamówienia nie są... Kateryna szeryfek - ocena (1) Byłam z rodziną w sobotnie popołudnie. Spodziewaliśmy się kolejki, ale nie... szeryfek Piotr - ocena (1) " Ta opinia jest kierowana do tych którzy potrafią czytać ze zrozumieniem,... Piotr Lukis - ocena (1) W skrócie, bardzo dobra pizza Lukis Goha - ocena (1) Cudowne miejsce super ludzie super klimat i moooolto buono jedzonko Goha Bubu - ocena (1) Bardzo pyszna pizza . Duży wybór i gorąca . Cena do zniesienia . Polecam i... Bubu Ann - ocena (1) Najsmaczniejsza i najlepsza pizza Ann Kornel - ocena (1) Wspaniała, moja ulubiona pizza tartufo Kornel mac - ocena (1) Zawsze pyszna pizza na cienkim cieście. Ceny wyjątkowo niskie jak na taką... mac N. - ocena (1) Najlepsza pizza jaką jadłam w Polsce N. MJ - ocena (1) Średnio jestem tam 3x w miesiącu - pizza rewelacyjna, składniki pyszne i... MJ Andreas Olsztyn - ocena (2) Super pizza, skromny lokal w przejściu do marketu ale z dużym sercem i... Andreas Olsztyn Kamil - ocena (1) Najlepsza napoletana w Trójmieści Kamil Lidia - ocena (1) Sugerując się oceną w najpopularniejszych mapach zdecydowaliśmy się na wizytę... Lidia Marcin Jarowski - ocena (1) Pizza z krewetkami totalny sztos! Pyszne jedzenie, miła obsługa, fajny... Marcin Jarowski Artur - ocena (1) Genialne ciasto, nigdzie nie jadłem tak dobrej napoletany. Jak dla mnie od... Artur