cos niesamowitego (1) ostatnio mam okazje bardzo czesto stolowac sie w tej pizzeri i jestem bardzo... SPINTER :) (1) zamawiam pizze z tej pizzerii od 3 miesiecy, maja wyjatkowo smaczne ciasto, a... Emx Bardzo mi się podoba (1) Uważam, że bardzo dobryb klimat i miła obsługa. Basztę polecam najbardziej... Michu
Super (1) Pizze bardzo smaczne, duży wybór, przytsępne ceny a co ważne są super... mr BEZNADZIEJA (1) Jedzenie okropne!!! Zimne, rozgotowane, z resztek i nie wiadomo czego... BYŁY KLIENT RUSKIE PIEROGI (1) Zamawiając pierogi z kapusta i grzybami po zapewnieniu że nie ma już ruskich... SMAKOSZE kiepsko! (1) postanwoilem napisac poniewaz jestem niezadowolony! otoz zamowilem ostatnio... zniesmaczony Jak dla mnie w porządku. (1) 1.Pizza jest naprawdę smaczna. 2.Przepyszne sosy- najlepsze jakiekolwiek... Ewa Calkiem fajnie (1) calkiem sympatyczny lokal, pizze maja troche mala - ale nadrabiaja to duza... michal Paluszki lizać! (1) Pizza rzeczywiście bardzo dobra.I ta różnorodność dodatków.Warto tam zaglądać... Mariolka czarny PR króluje (1) Nieuczciwe jest wpisywanie opinii bez pokrycia. To że ktoś w pisze że w... domateo Totalna porażka!!! (1) To był mój pierwszy i ostatni raz kiedy cokolwiek u nich zamówiłam. Żałuję... Zdegustowany klient Ania - opinia (1) Jedzonko, bardzo dobre szczegolnie polecem pizze serowa z salami, ładny... Ania przegięcie (1) zamówiłem sobie kebab o 15.00, a przywieźli mi o 19.15. chyba robią se jaja ziomek98 wypasik (1) jak wyzej, ide na pizze :) qLs Pizza dobrze zrobiona i smaczna! (1) Od niedawna za namową Syna korzystam z usług tego lokalu. Nie zawiodłem się!... macondi mmmmm.... pizza na 5+ (1) Szybka dostawa pizzy w 20-30 min do Wrzeszcza, kasjerka sie troche nie zna bo... Marcin Najlepsze ciasto w trójmiescie:))) (1) A pizza przepyszna. Szkoda tylko, że dodają ser który ma ser tylko w nazwie i... Parcek Terndy pizza to jest to (1) jak niktorzy narzkaja na te pizze to chyba byli chamscy co do tej pani i... :)smakosz:) Nie daja rady z zamowieniami telefonicznymi (1) Byłem głodny.. pizzerie ta mam w odległości kilometra, ale padalo i lipa ze... Garfield