zdecydowanie polecam (1) zdecydowanie polecam kaka Pizza dobra i na poziomie (1) pizza z tej pizzeri jest smaczna tyak samo dania obiadowe pozdrawiam obsluge Magda Najlepsza pizza w Sopocie! (1) Bylam ostatnio na pizzy z kolezankami, pycha! Ceny niskie, obsluga bardzo... Dziunia
pizza... (1) pizza rewelacja... olaf TRAGEDIA (1) ZIMNA , SPÓŻNIONA ponad 40min , MAŁO DODATKÓW, OSZCZĘDNA NA MAXA, sosy... DagrasoFan rewelacja w każdym calu (1) gorrrrrąco zapraszam do najlepszej pizzerii na świecie diGusto!!! jedzenie... kasiek ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!!!!!!! (2) Byłem tam ostatnio i owszem posiłki nie były pierwszej klasy ale też nie były... Niezadowolony klient Nie polecam (2) kiedy ostatnim razem zamówiłam na telefon z tej pizzeri spotkało mnie nie... Zdegustowany klient Zepsuło się (1) Kiedyś kebab był bardzo dobry, dużo dobrego mięsa fajne sałatki. Obecnie... GreG Hmmmm... (2) Jedzenie może i dobre, ale ostatnio zamykają kiedy chcą. Właśnie przed chwilą... Piotrek Wielki plus (1) Pizza jaką panstwo podajecie jest wiecej niż z*******a :D Nigdzie nie jadlem... Wasz Stały Klient :) mi sie podoba (1) Ja ogólnie lubie chodzić do leone.Obsługa zawsze jest miła i uśmiechnieta.A... bywalczyni !!!!! PYCHA !!!!! (1) jedzenie z ZAPIECKA zamawiam od niecalych dwoch lat i zawsze (niewazne czy... kjubabuba Uwielbiam tą pizzerie (1) Jest ekstra, może ceny nie są zbyt niskie ale za taką pizze naprawdę warto.... Pjotr PORAŻKA (1) POPROSTU PORAŻKA JESZCZE ROK TEMU DAŁO SIĘ JEŚĆ WASZE PIZZE ALE TERAZ... BYŁY KLIENT Już nie Bazylia tylko VINCI (1) Zmienił się właściciel.Jedzonko jeszcze lepsze.POLECAM. mama88 Piotr - opinia (1) Pizza smaczna ale czas dowozu prawie 2 godziny pomimo informacji, że będzie... Piotr super PIZZERRIA!! (1) super PIZZERRIA!! JA mular - opinia (1) super makaron z krewetkami mular ****************POLECAM******************** (1) Zostałem szybko obsłużony, dobrze zjadłem w miłej atmosferze i nie drogo!... daniel