Pizza szmaczna (1) Dziś skorzystałam pierwszy raz z oferty Stefano. Mieliśmy ochotę spróbować... Patrycja Totalny regres (1) Jako wieloletni klient tego lokalu mogę śmiało stwierdzić, że firma... Mario Cała prawda o Tino (1) Ogólnie uważam, że pomimo potencjału drzemiącego w pracownikach i lokalizacji... ja
Naprawdę warto! (1) Co tu dużo mówić. Pizze smakuję świetnie! Pyszne ciasto, świeże składniki,... kebab Byłem na miejscu i zamówiłem też na telefon. (1) Miło byłem zaskoczony czasem oczekiwania na pizze :) poniżej 40 min. (2... chaos Studenci polecają :) (1) Dotychczas zamawialiśmy ze współlokatorami tylko w dużych sieciowych... Ekipa z DS Simba to jest to (1) zamawialem z wielu pizzeri i pizze i obiadki ale wsimbie dopiero... Król Lew Niespodzianka :))) (1) Zamówiłem pare dni temu pizze,czekałem na nią stnadartowo kilkadziesiąt... marco Miczel - opinia (1) Bardzo przystępne ceny , pizze naprawdę duże - Polecam wszystkim Miczel Nie zbyt (1) Rewelacyjna obsługa, wystrój tesz fajny, ale pizza..... nie za bardzo mi... Monika Super!!! (1) Kocham ta pozzerie to moja ulubiona!! Jadam w niej bardzo często!! Obsługa... Monika tragedia (1) Jak zawsze, czekam na pizze już drugą godzinę i dalej nic, po telefonie do... Ania Pychaaaa (1) Witam a więc tak na początek zamawiałem dwa razy pizze dziś rano pizza była... Klient Porażka... (1) W ostatni weekend pojawiłam się w Da Grasso na Chełmie ponieważ znam wyroby... Niezadowolona Kebab (1) Przed chwila wlasnie skonczylem jesc i musze powiedziec ze rewelka lepszego w... Glejs polecam!!!! (1) W porównaniu z inną pizzerią (nazwy nie wymienię) pizza jak i czas jej... głodzilla;-) Pychaaaaaaa (1) Super pizza, duży wybór składników i świetne sosy...do tego pizza jest... Cleo dobra (1) Jest naj i basta! Ja12223 Kitek - opinia (1) pyszna pizza szczególnie boloneze:)obiady spore i dobry pomysł z krokiecikami Kitek Zmieniam zdanie :) (1) Zmienilem zdanie - na miejscu pizze sa jakies inne :( -lekko surowe i mokre... Klient z Dąbrowy