pyszna pizza! (1) odwiedziłam niedawno tę pizzerie i muszę przyznać że pizze mają bardzo... Jolanta lool - opinia (1) pizza w tej pizzerii zawsze mi smakuje, jak dla mnie czasem sypia za duzo... lool Tak .... poprostu zal .... (2) tam kazdy pisal ze dobra pizza jest wiec postanowilem sam przyjechac i... Zly klijet ...
super pizza (1) odwiedzilismy ostatnio stefano i pizza bardzo nam smakowała. Szczegolnie ze... jerry przeciętnie (2) obsługa miła, ceny niskie, ale pizza bez rewelacji. Przypalone ciasto, nie... Pludra Super Pizza (1) jedzenie bardzo fajne, porcje bardzo duże. nikt (chyba) nie jest wstanie... Asia bez rewelacji (1) pizza za słona, lokal za ciasny, idą w ilość nie w jakość, reklama przy... Pludra super (1) Jedzenie po prostu znakomite, obsluga rewelacyjna. Sczególnie polecam pizze... staly klient bardzo smaczne jedzenie (1) ostatnio z chłopakiem byłam na pizzy i musze powiedzieć że obsługa była... pati2gda kiepska pizza przypalona... (1) pytam się dlaczego na chełmie nie ma innej pizzeri ? Da grasso jest okropna... kundel regineczka 16 - opinia (1) najlepsza pizza w trójmieście na cienkim cieście a do tego świeży soczek z... regineczka 16 Słabo Średnia na Jeża (1) WYSTRÓJ LOKALU DRAMATYCZNY, OBSŁUGA SYMPATYCZNA, CENY ZA WYSOKIE, CIASTO... OBIEKTYWNY Dla mnie rewelacja (1) Często zamawiamy jedzenie z dowozem,pracujemy i o 18 nie mamy ochoty... gizia30 Zamowilem tam pierwsy raz (1) Zlozylem zamowienie przez internet - po potwierdzeniu telefonicznym podane... Robert Bardzo smacznie! (1) Mimo, ze mam do La Spazii spory kawalek drogi bywam tam tak czesto jak moge.... jacek d Pizza szmaczna (1) Dziś skorzystałam pierwszy raz z oferty Stefano. Mieliśmy ochotę spróbować... Patrycja Totalny regres (1) Jako wieloletni klient tego lokalu mogę śmiało stwierdzić, że firma... Mario Cała prawda o Tino (1) Ogólnie uważam, że pomimo potencjału drzemiącego w pracownikach i lokalizacji... ja Naprawdę warto! (1) Co tu dużo mówić. Pizze smakuję świetnie! Pyszne ciasto, świeże składniki,... kebab Byłem na miejscu i zamówiłem też na telefon. (1) Miło byłem zaskoczony czasem oczekiwania na pizze :) poniżej 40 min. (2... chaos