Bardzo smacznie! (1) Pizza naprawde bardzo dobra, duza ilosc skladnikow! Widac,ze wszytsko... Madzia Ogólnie OK (1) Ogólnie wszystko jest w porządku. Dania dobre w przystępnej cenie ale... Adam DIabelsko GUSTOwna (diGusto) (1) Najlepszą pizze jaką jadłem serwują właśnie tutaj. Każda pizza jest... GalatH
beznadziejna obsługa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) wczoraj byłam po pizze w pizzerii TINO na legionów, wraz z moim chłopakiem.... Monia84 całkiem dobre (1) pizza bardzo smaczna. dużo dodatków naprawdę jest dobre jedzenie. kate niedobra pizza (1) pizze z ograniczona iloscia skladnikow, polane nieapetycznie wygladajacym... kt Zbyszek - opinia (1) Bardzo przyjemny mały "lokalik" ,właściciel szalenie sympatyczny,jedzenie... Zbyszek Polecam :) (1) Pizza naprawdę bardzo dobra, w dodatku tania (od 9 do 14 zł). Szybcy i mili... Recepcjonistka cos nie tak :/ (1) kilka dni temu wróciłem z wakacji , zamówiliśmy to co zawsze , ale tym... wojo smacznie i szybko (1) zamówiona pizza dotarła w kwadrans - gorąca, pachnąca, smaczniutka. Polecam warnenka Trzeba coś tam zmienić (1) Jestem bywalcem tego lokalu prawie od jego powstania pizze oraz obiady były... niezadowolony Lubie ten lokal :) (1) Jem tu nie od dziś i jakoś obsługi oraz jedzonka się nie zmienia, zawsze na... młody Zależy kiedy (1) Polecam to miejsce po sezonie. W trakcie jego trwania ciężko złożyć... Gdańszczanka Beznadzieja (1) Na początku wszystko było ok, ale jak zmienili ulotki, powiększyły się ceny... KoleS393 obrzydliwe i wstrętne (1) ... nie było tak jak w karcie, a pizza wyglądała jak odgrzewana, ceny... riki DNO ! (1) obsluga niemila ! dostalem niekompletna pizze ! a i niektore talerze nie... Pablo co innego zamawiasz co innego przysylaja (1) zamowilem pizze do domu. w jej skladnikach mialo byc wiele , otrzymalem... ZDEGUSTOWANY Super (1) Jedzenie dobre wystroj sympatyczny, mozna nawet zamowic kareoke wieczor.... magda kupiec dno (1) na zamówioną do firmy w Oliwie pizzę czekaliśmy prawie 2 godziny, kierowca... nabrana firma Marcin - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jedzenia podawanego w tym lokalu - zawsze... Marcin