polecam (1) SUPER ! Daniela super (1) Bardzo fajna pizzeria. Polecam gorąco ! Jarek Jadłem makaron z grzybami jest OK ! .moge tylko polecać. (1) Od ok roku stołuje sie w tej restauracyjce , jadłem różne potrawy , jakis... meyson
Fatalna (1) Nigdy wiecej spozycia w tej pizzeri My Mniam Mniam :-) (1) Bardzo przyjemnie i miło Fajne promocje ARTUR jak dla mnie najsmaczniejsza pizza w Pruszczu (1) szeeedar OKSYWIE:) (1) klimat jak w piwnicy ale ogólnie bk bo to nasza osiedlowa pizzeria i ją... Wojtas co prawda my zawsze tylko na telefon... (1) ... i nigdy nie bylismy w srodku, ale dowozona pizza jest naprawde pychotka,... my Gdyby nie ta obsluga...... (1) Gdyby nie ta obsługa byłoby miło..... na jedzonko czekaliśmy na miejscu 40... Niezadowolony..... MEGA PIZZA (1) NAJLEPSZA JAKOM JADLEM JA Sympatyczna pizzeria (1) Absolutnie zgadzam się z poprzednikami odnośnie obsługi - jeszcze nie... Kubuś Fatalista Pełna rewelacja (1) Rewelacja, rewelacja, Pełna rewelacja. Jest kilka wad ale w sumie pełna... aaa pizza dobra ale... (1) raz zdarzyło sie Pani nie zabrac mojego tel. jak zamaiwałem do domu. I... gorgo profesjonalna obsługa (1) Zamówiłem jedzenie jak zawsze, nastąpiły perturbacje przy zamówieniu, po 10... silnoreki super pizza (1) Jadam tam bardzo często z bratem i mężem. Obsługa na poziomie, a jedzenie... miłośniczka pizzy nieznajomy - opinia (1) pizza rewelacja,dania te, tylko dlaczego na szarym końcu. Niemogliście... nieznajomy