Kiedu zobaczylam obiad... (1) ...to sie załamałam! Ceny może nie są tam wygórowane ale jak za podawane... Natalia tak sobie (1) Mnie niezachwyca ten lokal ani jedzenie są PRZECIĘTNE a jeżeli koledze... grosz super:) (1) Jedzenie pyszne i bardzo miła obsługa:)przyjemny kameralny klimat:)naprawdę... dorotka
Bardzo miła pizzeria (1) Bardzo miła pizzeria Paulus niestety nie polecam (1) Kebab do falowca obok dojechał po godzinie i 15 minutach. Po godzinnym... Martyna W dostawie... (1) Jeśli chcesz poczekać na dostawę pizzy ponad 2 godziny oczywiście nie... Daro klient - opinia (1) PYCHA klient Odradzam~!!! (1) Po raz kolejny postanowiliśmy dać szansę Królewskiej na wykazanie się i... Gosia odradzam! (1) Czasami zaglądam do fenixa, ale tylko dlatego, że mam tam najbliżej! Jedzenie... zdegustowana Kebab = ścierka (1) Najgorszy kebab jaki w życiu jadłem! "Mięso" (o ile to można nazwać mięsem)... Kebabofan Kebap (1) Zamówiłem pierwszy i ostatni raz w życiu. Pół słoika majonezu i pół... Alladyn polecam, zawsze na przy okazji spacerku po starówce warto tam cos przekąsić (1) tjw filar Maciek:) - opinia (1) Poprostu rewelacja!! Takdobrej pizzy nie jadłem nigdzie idziej! Polecam... Maciek:) Prawdziwa Pizza jak w ITALI !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W tej pizzeri mógłby jadać sam al Capone ;) razem z swoją ekipą! Rewelka... Filippo rekowsky - opinia (1) byłem tam kilka razy i klimat jest dobry ;] pachnie pizza i pizza smakuje ;]... rekowsky do d... (1) Kiedyś było znośnie, pomijając przypalone pizze od czasu do czasu (reakcja... Marek zawsze dobrze (1) jadam w królewskiej od ponad 8 lat i jeszcze się nigdy nie zawiodłem, zarówno... Kuba Dobra pizzeria (1) Tak jak w nagłówku - nic dodać nic ująć, po prostu dobre jedzonko za... Gdańszczanin 3mają poziom -juz 6 miesiecy i coraz lepiej (1) Dobrze ze po 6 miesiacach jest cały czas ok. Pizza super!!! Często zamawiam,... symapatyk pycha (1) rewelacja!!!!! od teraz bede stałym klientem!!!!!!!!!! gocha