MOJA OPINIA (1) Pizza...moze byc, tylko zawsze mi sie wydaje ze ona jakas slodka jest. Duza... madzia ŁAŁ..... (1) Nie przepadam ogólnie za pizzą , ale w tym lokalu smakowała mi wyśmienicie... Gabi Polecam!!!!!!! (1) Pizzeria na najwyższym poziomie!Dania wyśmienite zawsze pieknie podane... Agnieszka Zdrojewska
rewela (1) czekalem w domu ok 30 min. pizza goraca prosto z pieca szybik kierowca placki... kostekgda Serdecznie polecam! (1) Zamawialiśmy pizze do firmy we Wrzeszczu i po dokładnie 40 minutach... Pewna firma trendy pizza niezly zart (1) pani ktora odbiera tel, po moim dluzszym zastanowieniu nad wyborem pizzy oraz... zniesaczony kolejna pomyłka (1) Bylem ostatnio u kumpla na Oruni Górnej a ze bylismy głodni to wpadlismy do... Krzyś PIZZA Z ROBALEM (1) DOSTALAM TAM PIZZE WEGETARIANSKA Z ROBALEM ALBO INNYM ROZGOTOWANYM SWINSTWEM... anna Super Pizzeria !!! (1) Bardzo fajna pizzeria i smaczne jedzonko. Polecam pizze 50cm. duże i... Janusz Rewelacyjna pizza i super obsługa!!!!!!!! (1) Najlepsza pizzeria w 3-miescie, bardzo dobre składniki i najmilsza... M :) Miło (1) Od niedawna tam zamawiam i jestem bardzo zadowolony. Jedzenie smaczne,... stały klient super pizza! (1) Kolejny raz zamawiałam u nich pizzę i jedzenie bez zarzutu. Szybka dostawa -... Sopocianka sajgonka - opinia (1) najlepsza pizzernia w mieście!!!rewelacja!!!super klimat! pozdrowionka dla... sajgonka Nie polecam - pizza nie do jedzenia. (2) Właśnie wyrzuciłem pizze, na którą czekałem ponad godzinę. Pizza była zimna,... Barry PIZZA jest SUPER (1) Naprawde super pizza polecam i pozdrawiam radek super (1) Po wizycie w lokalu byłem mile zaskoczony obsługą i nie tylko.Jedzenie... Jan Nie polecam (1) Zacznijmy od obslugi tej pizzerii.. kobieta owszem potrafi byc mila ale tylko... mm super stefano (1) bardzo smaczna pizza,miła obsługa tak trzymać Kasia Ignorancja (1) Dwukrotnie zamawiałam pizzę bez jednego z produktów na który jestem uczulona... Monika :) (1) Najlepsza pizza w miescie :D Serek