jedzenie dobre ale kierowca. (1) jedzenie które otrzymalismy było smaczne szczególnie kotlet i surówki pizza... klient Super (1) Świetny wystrój, profesjonalna obsługa a jedzenie po prostu suuuupper mordziak swietna pizzeria:D (1) byłem ze znajomymi ,troche przypadkiem ale sie nie zawiodłem.duza pizza i... smakosz
REWELACJA (1) PIZZA REWELACJA OBSŁUGA REWELACYJNA TYLKO TAK DALEJ BUZKA asia - opinia (1) pizzeria ogolnie fajna szkoda tylko ze taka mała asia a mi osobiscie nie podoba sie ten lokal.trafilam na zly dzien obslugi chyba (1) nie mieli wydac mi reszty i poszla wielka awantura.coz pizza nie jest zla ale... kaśka Szybciej!!!!!! (1) Do jakości i walorów smakowych nie mam zastrzeżeń ale czas oczekiwania na... kamila smacznie i miło (1) jedzenie smaczne , ceny niewysokie, szkoda ze nieczynne w nocy. jolka :)))) (1) pyszne jedzonko :))))))))) zamulka Super (1) Najlepsza pizza 13 mafioso minus czosnek plus pieczarki :D żarłok super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! (1) super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! polecam adam Super lokal!!!! (1) Polecam wszystkim Zapiecka!!!jedzenie jest naprawde smaczne,porcje sa duze i... Wojt xxx (1) bedzie jeszcze lepsze jedzenie i smaczniejsze wiecej promocji . matrix MaXim (1) nigdy w życiu nie widziałysmy ienkiego ciasta do pizzy z zakalcem; ani sosu... lubiący dobrze zjeść najlepsze ciasto w trójmieście (1) lopez pycha (1) czesto zamawiam, bo mam niedaleko, najlepsza pizza w mieście super ciasto,... kara Nie polecam (1) Czas dostawy 45min, ale pizza nie dobra NIE POLECAM Darek Pizza rewelacja!!!! (1) Takiej pysznej pizzy jeszcze w Trojmiescie nie jadlem, ciasto jest wyjatkowo... Ignas słabo (1) Na pizze "około godziny" czekałam dwie godziny i 10 minut. W ramach... ania AlF morena. - opinia (1) jeszcze nigdy nie byłem w lokalu, zawsze zamawiam telefonicznie.Jedzonko... AlF morena.