Najlepsza pizza! (1) Mają bardzo dobrą naprawdę super pizze- rodzinna! Jeden jedyny raz dostałam... karolina AGA - opinia (1) jedzenie jest bardzo smaczne żurek najlepszy na świecie!!! Niezbyt długo... AGA chyba własciciele się wpisują.. (1) zennik w necie nieaktualny9 drobne 50% różnicy) , czekanie- godzina, pizza-... klient
Ostatnio coraz gorzej (1) Jem klientem od początku istnienia tej pizzeri i ostatnio jedzenie jest... Rafi super pizza (1) Polecam odwiedzenia tej pizzerni , sympantyczna obsługa, bardzo przyjemny... monika najlepsza pizza w Gdyni (1) naprawdę ogromna i pyszna pizza Ania BEZNADZIEJA (1) W SOBOTE 16 CZERWCA ZAMÓWIŁEM W LOKALU NA WYNOS DWA GYROSY ,JUZ NA WSTĘPIE... SMAKOSZ ja - opinia (1) Jadło dobre jak u mamy, miły klimat czujemy sie tam jak u siebie.Polecamy... ja Gwóźdź w pizzy (1) Sprawa dotyczy Telepizzerii Tino w Gdyni, ul. Chwaszczyńska 2 (piszę tu, bo... Tomek OCENA PIZZERI (1) JAKO PRAWIE STAŁA KLIENTKA STWIERDZAM ŻE JESZCZE PONAD ROK TEMU JEDZENIE... IWONAM Super Pizza (1) Naprawdę bardzo dobra pizza .Extra lokal i miła obsługa.Polecam.Musicie... Łukasz capriciosa 50cm - po prostu rewelacja (1) wlasnie wjechala na stol w/w pizza - po prostu czad! duzo sera, moznaby... SiD.net.pl rewelka (1) duże jedzonko za tak nie wiele MARY poprostu rewelacja (1) powiem,ze jeszcze sie nie spotkałam z tak pyszna pizza polecam wszystkim odii Niedostarczona pizza (1) Po półtorej godzinie oczekiwaniana na dostawę zadzwoniłem do pizzeri.... Głodny eks-klient Tino Normalnie SZOK ! , 20 min i picce mam w domu :) (1) Pierwszy raz korzystalismy z usług tej picerni , szkoda ze dopiero teraz , w... rewa Nie polecam! (1) Po pierwsze, jeżeli coś jest typem baru "fast food" to na litość boską... Morena Da Grasso w Gdyni na ul.Śląskiej 38 (1) Nowy super punkt gdzie można zjeść wyśmienicie i stosunkowo niedrogo.Z miłą... Tomek super tu jest Polemam wszystkim (1) tu przynajmniej można zjesc porzadnie i nie zostac oszukanym , jak w innych... Albert zatrucie pokarmowe (1) w tej Pizzerni zatrułem się pizzą serową Krisstof